Search

Νέος προπονητής των Κυκλώπων Αλεξ/πολης ο Ηλίας Παπαχρήστου!

Ένας παλιός γνώριμος των Κυκλώπων, ο Ηλίας Παπαχρήστου, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας, αντικαθιστώντας τον Ηλία Τάρε, ο οποίος πριν λίγες μέρες αποχώρησε για προσωπικούς λόγους. 

Ο Παπαχρήστου επιστρέφει στο τιμόνι της εβρίτικης ομάδας μετά από 5 χρόνια, καθώς ήταν προπονητής των Κυκλώπων τις σεζόν 2010-11 & 2011-12, ενώ έχει υπάρξει και αθλητής τους για πολλά χρόνια. Ο νέος κόουτς των Θρακιωτών έχει τελειώσει σχολή ΤΕΦΑΑ και έχει ειδικότητα χάντμπολ, ενώ παράλληλα είναι διαιτητής βόλεϊ.

Στο ματς της Τετάρτης κόντρα στην Πυλαία ο Παπαχρήστου κάθισε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στον πάγκο των Κυκλώπων και το έζησε πολύ έντονα.

Μετά το τέλος του αγώνα για τον οποίο θα διαβάσετε ρεπορτάζ και θα δείτε φωτογραφικό υλικό σε επόμενη ανάρτηση, ο Ηλίας Παπαχρήστου μίλησε στο μικρόφωνο του SportsAddict δηλώνοντας τα εξής:

«Είμαι ευτυχισμένος που είμαι και πάλι εδώ. Οι Κύκλωπες είναι η ομάδα στην οποία αγωνίστηκα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, μετά έγινα προπονητής της τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, κάποια στιγμή σταμάτησα και τώρα ήρθε και πάλι η ώρα να βοηθήσω και εγώ έτσι ώστε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. 

Για την σημερινή εμφάνιση των παιδιών είμαι πολύ χαρούμενος γιατί τα έδωσαν όλα, κάναμε βέβαια κάποια λάθη λόγω ενθουσιασμού, αλλά η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά. Σαφώς η Πυλαία ήταν μία ομάδα πιο οργανωμένη, πιο δεμένη, με νέα παιδιά.

Το πρωτάθλημα της Α2 είναι δύσκολο, έχει πολλές μετακινήσεις, αλλά θα το παλέψουμε μέχρι τέλους και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε». 

Share it