Search

Ήττα στις λεπτομέρειες για τους βελτιωμένους Κύκλωπες από την Πυλαία

Καλύτεροι από τα τρία πρώτα παιχνίδια τους παρουσιάστηκαν οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης κόντρα στην Πυλαία στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Βόρειου ομίλου της Α2 κατηγορίας χάντμπολ των ανδρών στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», αλλά ηττήθηκαν 30-25 και παρέμειναν στην τελευταία θέση χωρίς βαθμούς. 

Οι Κύκλωπες ήταν μπροστά στο σκορ στα πρώτα 15 λεπτά, με την Πυλαία να ισοφαρίζει σε 10-10 στο 20λεπτο, αλλά με τη συμπλήρωση 25 λεπτών οι Εβρίτες πέρασαν και πάλι μπροστά με 12-10. Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 13-12 και από τη στιγμή αυτή και μετά οι Κύκλωπες δεν μπόρεσαν να ξανά πάρουν προβάδισμα, με την διαφορά πάντως να μην ξεφεύγει πάνω από τα 4 γκολ.

Το τελικό 25-30 αφήνει μία πικρία στους Κύκλωπες, αλλά η καλή εμφάνιση τους δίνει κουράγιο για την δύσκολη συνέχεια.

Για την Πυλαία αποβλήθηκε ο προπονητής της Παναγιώτης Γούσιος στα 45 λεπτά του αγώνα λόγω διαμαρτυριών προς τους διαιτητές.

Οι Κύκλωπες στο ματς αυτό είχαν νέο προπονητή, με τον Ηλία Παπαχρήστου να κάνει το ντεμπούτο του στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα. Μάλιστα, μετά τη λήξη του ματς μίλησε αποκλειστικά στο SportsAddict (θυμηθείτε εδώ).

Να σημειωθεί ότι το ματς ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση καθώς άργησε να φτάσει στο γήπεδο η ομάδα της Πυλαίας γιατί είχε πρόβλημα το λεωφορείο της και αναγκάστηκε να συνεχίσει το ταξίδι με ΚΤΕΛ.

Συνθέσεις:

Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (Παπαχρήστου): Χαραλαμπίδης 2, Ισλανίδης, Μπασδάνης, Επιτρόπου 2, Χαραλαμπάκης, Τζάντζαλης, Γλήνιας, Λαιλισίδης 2, Ξηρόπουλος, Κωστόπουλος, Καραβασίλης, Χαριτούδης 3, Τζίνεβης 6, Βαρδάκας, Πιστόλας 5, Καρβουνίδης 5.

ΑΕΣΧ Πυλαίας (Γούσιος): Ανθομμελίδης 3, Μιχαηλίδης, Γιαννακίδης, Κουκμίσης 3, Λασκαρούδης, Τοκατζόγλου, Ψωμαθιανός 1, Πετρίδης 2, Ιλέρης 2, Ελέτα, Αλατσατιανός 1, Ζαφείρης 6, Παπαγεωργίου Δ., Τσεσμετζίδης 10, Παπαγεωργίου Α. 1, Αντωνιάδης 1.

Share it