Search

Μεγαλώνει η Ξανθιώτικη παροικία του Κεραυνού Πέρνης που προελαύνει στην ΕΠΣ Καβάλας!

Ιδανικά έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα η ομάδα του Κεραυνού Πέρνης που μετά απο 7 αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας, έχοντας 19 βαθμούς τρεις περισσότερους απο την δεύτερη ΑΕΚ Καβάλας αλλά και τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Σημαντικό ρόλο στην εξαιρετική παρουσία του Κεραυνού πέρα απο την επιστροφή του Μαλαματά στον πάγκο παίζει και το έντονο ξανθιώτικο χρώμα που υπάρχει στην ομάδα, με παίκτες μάλιστα που οι περισσότεροι εξ’αυτών αποκτήθηκαν για αυτό τον λόγο να οδηγήσουν σε πορεία πρωταθλητισμού  την ομάδα της Πέρνης.

Μάλιστα στους Γιουργούση, Αλή Μπαρί, Σουκρήογλου, Δεσύλλα, Μπουλγκούρα και τους πρώην παίκτες της ομάδας Νέων της Ξάνθης Παπαστεργίου και Τζιβανόπουλο, προστέθηκε και ο Χρήστος Καρύδης. Ο Καρύδης που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Πετεινού έχει ήδη λάβει μέρος σε προπονήσεις και παιχνίδια της νέας του ομάδας.

Πέρα απο τους αρκετούς ξανθιώτες η ομάδα της Πέρνης έχει και άλλες σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της με αρκετά δυνατές μεταγραφές προσδοκώντας σε πορεία πρωταθλητισμού.

Share it