Search

Η μάχη των σκόρερ στην ΕΠΣ Ξάνθης! Ποιοι οδηγούν την κούρσα μετά απο 5 αγωνιστικές

Με τα παιχνίδια της Κυριακή ολοκληρώθηκε και η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, και για ακόμη μια αγωνιστική είχαμε αρκετά τέρματα, με την μάχη τον τοπ σκόρερ της κατηγορίας να συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Παρότι ακόμη αρκετά νωρίς ήδη έχουν αρχίσει και ξεχωρίζουν οι πρώτοι “killer”, με τον Εγιούπ Χατζηχασάνογλου του Εχίνου Σπορ να έχει πάρει κεφάλι. Ο πρώην επιθετικός των τμημάτων Υποδομής του ΑΟΞ έχει σημειώσει 7 τέρματα μέχρι τώρα με τα τέσσερα μάλιστα να έχουν επιτευχθεί στο ίδιο παιχνίδι!

Στα δύο τέρματα λιγότερα ακολουθεί ο Γιώργος Κριεζής του Ηρακλή Ζυγού, με την ομάδα του Ζυγού μάλιστα να έχει και την καλύτερη επίθεση έως τώρα στην κατηγορία με 14 τέρματα. Απο  τα οποία ο γιος του βετεράνου ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ Νίκου Κριεζή, έχει σημειώσει τα 5.

Απο εκεί και πέρα ακολουθούν στα 4 τέρματα οι Γιάννης Χριστοφορίδης και Αχμέτογλου Αμέτ, ενώ στα 3 τέρματα βρίσκονται οι Δασκαλάκης, Βούλκος, Καζάκης αλλά και οι δύο Ξανθόπουλου,ο Χρήστος του Αστέρα και ο Δάνης της ΑΕΞ. Στα 2 τέρματα μετά απο πέντε παιχνίδια υπάρχει ένας μικρός χαμός με 17 ποδοσφαιριστές να έχουν σκοράρει, δείγμα και των αρκετών τερμάτων που έχουν σημειωθεί.

Η μοναδική ομάδα που δεν έχει παρουσία στους μέχρι τώρα κορυφαίους σκόρερ είναι αυτή του Κύρνου, με το Νέστο να έχει πετύχει 2 τέρματα έχοντας δύο διαφορετικούς σκόρερ.

Πάμε να δούμε αναλυτικά του κορυφαίους σκόρερ του πρωταθλήματος μετά απο 5 στροφές:

7 γκολ: Εγιούπ Χατζηχασάνογλου(Εχίνος Σπορ)

5 γκολ: Γιώργος Κριεζής(Ηρακλής Ζυγού)

4 γκολ: Γιάννης Χριστοφορίδης(Ασπίδα Ξάνθης), Αχμέτογλου Αμέτ(Κεντητή)

3 γκολ: Ανδρέας Δασκαλάκης(Άρης Πετεινού), Χρήστος Ξανθόπουλος(Αστέρας Μαγικού), Δημήτρης Βούλκος(Αστέρας Μαγικού), Γιάννης Καζάκης(Αναγέννηση Θαλασσιάς), Δάνης Ξανθόπουλος(ΑΕ Ξάνθης)

2 γκολ: Κώστας Μπουρλόγλου(Άρης Πετεινού), Γιώργος Πουτακίδης(Άρης Πετεινού), Παναγιώτης Χατζηνίκος(Αστέρας Μαγικού), Ιάσων Εφέντη(Αστέρας Μαγικού), Στέλιος Τουργαίδης(Αναγέννηση Θαλασσιάς), Παναγιώτης Κατσιλίδης(Απόλλων Ξάνθης), Κυριάκος Κωφίδης(Ηρακλής Ζυγού), Αναστάσιος Παπαδόπουλος(Ηρακλής Ζυγού), Άγγελος Χασιώτης(Ηρακλής Ζυγού), Τουγκάι Χότσκα(Εχίνος Σπορ), Φώτης Πανόπουλος(Άτλας Σελίνου), Μαρσέλ Γκοζντάρι(Ερμής Μάνδρας), Δημήτρης Σίμος(Ερμής Μάνδρας), Γαβριήλ Καμπουρίδης(ΑΟ Βιστωνίδα), Μάριος Ξενιτίδης(ΑΟ Βιστωνίδα), Βλάσης Μακρίδης(ΑΟ Βιστωνίδα), Ρεσήτογλου Ενίς(Κεντητή)

Υπενθυμίζουμε πως κάθε Κυριακή μπορείτε να ενημερώνεστε live για την εξέλιξη των αγώνων της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης μέσα από το SportsAddict!

Share it