Search

Πρόστιμο στο Αγιοχώρι, δεύτερος μηδενισμός για τις Ελπίδες Κομοτηνής!Οι δύο αποφάσεις της Π.Ε. της ΕΠΣ Θράκης!

Ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Θράκης για τους αγώνες ΑΣ Αγιοχωρίου-Ηρακλής Σαπών και Ελπίδες Κομοτηνής-Δόξα Υφαντών.

Συγκεκριμένα όσον αφορά το πρώτο ματς και την υπόθεση της πλαστοπροσωπίας ποδοσφαιριστή στην ομάδα των γηπεδούχων, η Πειθαρχική Επιτροπή, όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό κατοχύρωσε τον αγώνα υπέρ του Ηρακλή Σαπών με 0-3 α.α. ενώ από το Αγιοχώρι αφαιρέθηκαν και πέντε βαθμοί. Πέραν των παραπάνω, πρόσφατα έγινε γνωστό και το χρηματικό πρόστιμο που επεβλήθη στους γηπεδούχους, το οποίο αγγίζει τα 600 €. Τα 500 € επιβάλλονται για την πλαστοπροσωπία και τα επιπλέον 100 €, επειδή δεν υπήρχε εκπρόσωπος των γηπεδούχων καταγεγραμμένος στο φύλλο αγώνα. Ως εκ τούτου δεν υπήρξε τιμωρία ούτε του προπονητή, ο οποίος επίσης δεν αναφερόταν, αλλά ούτε και παράγοντα-εκπροσώπου της ομάδας του Αγιοχωρίου, ενώ και ο ποδοσφαιριστής, που “τέλεσε” την παράβαση της πλαστοπροσωπίας δεν τιμωρήθηκε, αφού δεν εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του.

Τέλος ο αγώνας Ελπίδες Κομοτηνής-Δόξα Υφαντών κατοχυρώθηκε υπέρ των φιλοξενούμενων με 0-3 α.α. ενώ από τις Ελπίδες Κομοτηνής, οι οποίες πλέον έχουν δύο μηδενισμούς, αφαιρέθηκαν και δύο βαθμοί. Υπενθυμίζουμε πως ο συγκεκριμένος αγώνας δεν διεξήχθη, λόγω απουσίας ποδοσφαιριστή γεννηθέντος μετά τις 1/1/2000 στην σύνθεση των γηπεδούχων.

Share it