Search

Ετοιμάζει «ηλεκτροσόκ» ο Σαββίδης – Αποφασίζει για Λουτσέσκου!

Έντονος είναι ο προβληματισμός που υπάρχει στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα και από την ΑΕΚ. Πιέζει ο κόσμος του «δικεφάλου του Βορρά» και είναι έτοιμος να πάρει κεφάλια ο Σαββίδης.

Ο Γιώργος Σαββίδης, άφησε την… μπηχτή του για την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ, όσο και για τη δουλειά του Λουτσέσκου, γράφοντας στο instagram: «Αυτό παίρνεις όταν δεν έχεις πάθος. Μπράβο σας. Αυτό δεν πηγαίνει μόνο στους παίκτες… Μπράβο σε όλους σας».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα πράγματα στον «δικέφαλο του Βορρά» έχουν ζορίσει το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά τη νέα ήττα της ομάδας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα έχει μείνει εκτός Ευρώπης, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα δύο ντέρμπι που έχει δώσει στην Αθήνα, ενώ εκτός έδρας φέτος είναι απογοητευτικός, αφού έχει πετύχει μόλις ένα γκολ.

Πλέον, τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, φαίνεται πως ασπάζεται την άποψη του Γιώργου Σαββίδη, κατηγορώντας τους παίκτες για έλλειψη πάθους. Μάλιστα, το κοινό του ΠΑΟΚ πλέον απαιτεί άμεση αλλαγή, ζητώντας την τιμωρία των… κακομαθημένων ποδοσφαιριστών.

Από εκεί και πέρα, σαφώς ανοίγει και το κεφάλαιο της απομάκρυνσης του Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος δεν πείθει και σίγουρα αυτό είναι κάτι που αναμένεται να εξετάσει η διοίκηση.

Έτσι, δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Ο Ιβάν Σαββίδης, κάνει σκέψεις για… ηλεκτροσόκ, ώστε να αλλάξει άμεσα η εικόνα της ομάδας. Η θέση του Λουτσέσκου είναι επισφαλής και τις επόμενες μέρες θα παρθούν αποφάσεις με τον ρουμανικό Τύπο πάντως να θεωρεί ήδη… τελειωμένο από τον ΠΑΟΚ τον Λουτσέσκου.

Πάντως, αν υπάρξουν αλλαγές, τότε λογικά θα γίνουν το διάστημα αυτό, αφού ο «δικέφαλος του Βορρά» θα θέλει να εκμεταλλευτεί την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των εθνικών ομάδων, ώστε να επιστρέψει διαφορετικός.

Πηγή: Sport-fm.gr

Share it