Search

Γκολάρα ο Χριστοφορίδης στη νίκη του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής στον Ξηροπόταμο!

Ιδανικότερο ντεμπούτο στην αρχική 11αδα της Καρπερής δεν θα μπορούσε να περιμένει ο Γιάννης Χριστοφορίδης!  Ο Αλεξανδρουπολίτης μεσοεπῖθετικός με πολύ όμορφο γκολ από μεγάλη απόσταση “κλείδωσε” τη νίκη για την ομάδα του στο 24′ μετά από ατομική προσπάθεια, όπου αφού πέρασε δύο αντιπάλους, έκανε το σουτ με τη μπάλα να παίρνει φάλτσα και να ξεγελά τον κίπερ, Κιουμουρτζή!

Το σκορ για την ομάδα της Καρπερής είχε ανοίξει ο γνωστός στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Β. Ελλάδας, Σάκης Γκόγκας, με πολύ όμορφο σουτ έξω απ’ την περιοχή στο 20΄, με τη φάση να ξεκινά μετά από κλέψιμο του Χριστοφορίδη, ο οποίος συνολικά πραγματοποίησε μία ιδανική εμφάνιση, ενώ είχε και ένα καλό σουτ στο 76΄ το οποίο κατέληξε λίγο άουτ.

Το διπλό στον Ξηροπόταμο έδωσε βαθμολογική “ανάσα” στην Καρπερή, η οποία έφτασε στην 7η θέση και τους 7 βαθμούς.

Με την εμφάνιση αυτή ο Χριστοφορίδης έδειξε πως άφησε πίσω του τον μικροτραυματισμό στον ώμο που τον ταλαιπώρησε. Έτσι μετά τα παιχνίδια που ήρθε ως λύση απ’ τον πάγκο, στον Ξηροπόταμο ξεκίνησε βασικός, δικαιώνοντας τον προπονητή του, Μίλτο Δουλγέρη, όντας  απ’ τους διακριθέντες στα 80 λεπτά που αγωνίστηκε!

Share it