Search

Στοίχημα: Ντέρμπι σε ΟΑΚΑ και Λονδίνο!

Πολύ μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα, ανάμεσά τους τα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα οποία θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά! Από εκεί και πέρα προκύπτουν προτάσεις από Ισπανία και Γερμανία, ενώ από το “μενού” δε θα μπορούσε να λείπει και η μπασκετική επιλογή. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε άρθρα σχετικά με τα παιχνίδια καζίνο, όπως το blackjack και η ρουλέτα.

Προβάδισμα η Κολωνία

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Κολωνία – Χόφενχαϊμ. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα μετρούν οι γηπεδούχοι στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, οι οποίοι μεσοβδόμαδα επικράτησαν εντός έδρας με 5-2 της Μπάτε Μπορίσοφ. Από την άλλη πλευρά, η Χόφενχαϊμ αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της, στα οποία μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Η Κολωνία πηγαίνει στη σημερινή αναμέτρηση με αναπτερωμένο ηθικό, υποδέχεται μία αντίπαλο που δεν είναι στα καλύτερά της και θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα πάμε με το 1 DNB σε απόδοση 2.06 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Δε χάνει η Μπιλμπάο

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Θέλτα – Μπιλμπάο. Η ομάδα από την Γαλικία φέτος δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, έχει σοβαρά προβλήματα στον αμυντικό τομέα και το μοναδικό θετικό για αυτήν είναι ότι, τουλάχιστον, σκοράρει σταθερά. Η Μπιλμπάο, από την πλευρά της, έβγαλε αντίδραση την Πέμπτη και επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Έστερσουντ για το Γιουρόπα Λιγκ, στο πρωτάθλημα, όμως, έχει μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Σήμερα έχει υπέρ της και την παράδοση, καθώς στα 11 τελευταία ματς της απέναντι στη Θέλτα για το πρωτάθλημα είναι αήττητη (7-4-0) και θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.83.

Γιουνάιτεντ με κάλυψη

Περνάμε στο πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι “μπλε” το τελευταίο χρονικό διάστημα παρουσιάζουν σημάδια αστάθειας, μετρώντας τρεις νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες στα έξι πιο πρόσφατα ματς τους ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Το συγκρότημα του Μουρίνιο, από την πλευρά του, φιγουράρει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετράει τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στα έξι τελευταία έχοντας κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν σε πέντε περιπτώσεις κι αν θέλει να διατηρηθεί στο κυνήγι του τίτλου, οφείλει να παίρνει βαθμούς και στα ντέρμπι όπως το σημερινό. Πιστεύουμε πως η Γιουνάιτεντ έχει την ποιότητα και τον χαρακτήρα να φύγει νικήτρια, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το 2DNB σε απόδοση 2.20.

Χ ημίχρονο στο ΟΑΚΑ

Η επόμενη επιλογή μας έρχεται από τον αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ μεσοβδόμαδα έκανε σπουδαία εμφάνιση απέναντι στη Μίλαν, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο ΟΑΚΑ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος πήρε σπουδαίο διπλό στη Νέα Σμύρνη με 0-1. Ο ΠΑΟΚ μετράει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στα πέντε τελευταία, σήμερα πηγαίνει να αγωνιστεί σε ένα γήπεδο που σπάνια παίρνει θετικό αποτέλεσμα. Προβλέπεται να γίνει ένα “σφιχτό” ματς, ένα ντέρμπι με τα… όλα του, όπου θα υπερισχύσουν το πάθος και η δύναμη. Η ισοπαλία στο ημίχρονο, σε απόδοση 2.00 θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Δυσκολεύεται επιθετικά ο Άρης

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, Άρης – Ολυμπιακός. Το επιθετικό πρόβλημα του Άρη είναι πολύ μεγάλο και παρουσιάστηκε εκ νέου με την Βόννη, κόντρα στην οποία σημείωσε μόλις 69 πόντους. Η επίθεση του Άρη έχει “ταβάνι” μέχρι σήμερα τους 71 πόντους και με αντίπαλο την κορυφαία άμυνα της Ευρώπης, αυτή του Ολυμπιακού, το πρόβλημα θα γίνει εντονότερο. Το σημερινό ματς είναι νοκ άουτ, οι “ερυθρόλευκοι” αναμένεται να είναι σοβαροί επί 40 λεπτά και δεν θα επιτρέψουν στον αντίπαλό τους να “ανασάνει”. Θα πάμε με το Under 64.5 πόντοι του Άρη σε απόδοση 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Share it