Search

Ι. Δήμητσας: «Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι»

Στο SportsAddict μίλησε μετά την ήττα από τον Άθλο Ορεστιάδας ο προπονητής ΓΕ Αλεξανδρούπολης Ιπποκράτης Δήμητσας.

Ο κ. Δήμητσας τόνισε ότι δεν είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών, όμως είπε ότι όσο περνάει ο καιρός η ομάδα του θα γίνεται καλύτερη.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ξανά όχι καλή εμφάνιση στο δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι. Προβληματίζει ιδιαίτερα η απόδοση τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Ένα ελαφρυντικό φυσικά είναι ότι η ομάδα για τρίτο παιχνίδι έπαιξε πάλι με διαφορετική σύνθεση αφού απουσίαζε ένας από τους βασικούς μας κεντρικούς. Αυτό όμως είπαμε ότι θα το έχουμε σε όλο το πρωτάθλημα, το γνωρίζουμε. Οπότε θα πρέπει να προσαρμοζόμαστε γρήγορα ώστε όπως και να παρουσιαζόμαστε στον αγώνα να καταφέρνουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Μέχρι τώρα το κάναμε μόνο στον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη. Συνεχίζουμε και πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε και πιο καλοί. Άλλωστε ο στόχος της ομάδας φέτος είναι η παραμονή και μετά η ένταξη νεαρών αθλητών. Να πω εδώ πως ήδη παίζουμε με βασικό λίμπερο έναν 16 χρόνο τον Ποιμενίδη και κεντρικό ένα 17 χρόνο τον Αλεξάκη. Ο Ποιμενίδης μέχρι τώρα εκπλήσσει με την απόδοσή του. Συνεχίζουμε!»

Share it