Search

Με Σαρηγιαννίδη…χτύπησε ξανά ο Άρης Αβάτου κόντρα σε Καβαλιώτες, κερδίζοντας στο ντέρμπι το Νέστο Χρυσούπολης!

Την δεύτερη του νίκη στην χρονιά, και μάλιστα συνεχόμενη και πάλι απέναντι σε ομάδα της Καβάλας, πανηγύρισε ο Άρης Αβάτου που κέρδισε με 1-0 το Νέστο Χρυσούπολης σε μια πολύ δυνατή αναμέτρηση.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο κατάμεστο γήπεδο της Φελώνης, Άρης Αβάτου και Νέστος Χρυσούπολης προσπαθούσαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους στο πρώτο μέρος, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν τις στιγμές τους χωρίς όμως κάποιος να μπορεί να παραβιάσει την εστία των Αμουτζάκη και Αθανασίου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ καλύτερα έχασε σπουδαία φάση στο 55′ με το σουτ του Σαρηγιαννίδη να καταλήγει στο δοκάρι, ενώ και στο 63′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ όμως το δυνατό σουτ του Κοτόπουλου απέκρουσε με μια ενστικτώδης επέμβαση ο Αθανασίου. Την τρίτη φορά όμως οι γηπεδούχοι δεν λάθεψαν και έτσι στο 71′ μετά απο γύρισμα ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης δύο εβδομάδες μετά το γκολ του επί του Αετού Ορφανού, σκόραρε ξανά για να οδηγήσει στην δεύτερη διαδοχική νίκη την ομάδα του.

Στα εναπομείναντα λεπτά η μπάλα ήταν πάνω – κάτω, με τους φιλοξενούμενους χωρίς πολλές λύσεις λόγω απουσιών να προσπαθούν να βρουν διαδρόμους στην καλά στημένη άμυνα του Αβάτου, και τους γηπεδούχους να ψάχνουν το δεύτερο γκολ στις αντεπιθέσεις.

Με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης απο τον Σερραίο ρέφερι να βρίσκει τους παίκτες του Κυριάκου Κετσιεμενίδη να πανηγυρίζουν για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη που τους ανεβάζει στην πρώτη  πεντάδα της βαθμολογίας και απο την άλλη την ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη προβληματισμένη για το δεύτερο διαδοχικό αρνητικό αποτέλεσμα.

Ντεμπούτο με την φανέλα του Αβάτου πραγματοποίησε ο Οδυσσέας Γεωργιάδης, ενώ να σημειώσουμε πως απο τους φιλοξενούμενους βασικοί ξεκίνησαν οι Παυλακάκης(αρχηγός) και Παπαδόπουλος ενώ ως αλλαγή πέρασε ο Τσανακτσόγλου, που μαζί με τον Κισά Ομέρ που έμεινε στον πάγκο αποτελούν την ξανθιώτικη παροικία του Νέστου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στόλης με βοηθούς τους Κρυωνά και Αναστασιάδη της ΕΠΣ Σερρών.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς(60′ λ.τρ. Μπουνταγκίδης), Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Γκέκας(90′ Βαφειάδης), Ευθυμιάδης, Κοτόπουλος(81′ Γεωργιάδης), Μελισσόπουλος(76′ Τουργαίδης), Σαρηγιαννίδης.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Αθανασίου, Παυλακάκης, Έντουαρντ, Μπατάνης, Ναουμίδης, Λαδάκης, Φραγκούλης, Τσάκονας, Κρολ, Παπαδόπουλος(78′ Τσανακτσόγλου), Κοβάτσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Share it