Search

Εκπληκτικό ματς με δέκα γκολ και πρώτη νίκη για Ροδόπη ’87 με καρέ της Πατεράκη!

Το ματς της χρονιάς διεξήχθη στο γήπεδο του Κόσμιου οπού Ροδόπη ’87 και Μέντεκας Καλαμαριάς προσέφεραν εκπληκτικό θέαμα με 10 τέρματα και τρομερή διακύμανση του σκορ, με την ομάδα της Κομοτηνής να φτάνει τελικά στην πρώτη νίκη της χρονιάς κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 6-4 έχοντας σε μεγάλη μέρα την Ανθούλα Πατεράκη που πέτυχε τέσσερα τέρματα.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ιδανικά για την Θρακιώτικη ομάδα, καθώς μόλις στο 11′ η κορυφαία των φιλοξενούμενων Κάκο άνοιξε το σκορ. Η απάντηση ήταν εντυπωσιακή απο τα κορίτσια της Ροδόπης που ανέτρεψαν άμεσα την κατάσταση, ισοφαρίζοντας στο 26′ με την Πατεράκη και παίρνοντας προβάδισμα δύο λεπτά αργότερα με την Μπασούρη. Στο 35′ η Κάκο κέρδισε πέναλτι με την ίδια να ευστοχεί για το 2-2, με τα πανηγύρια να μην κρατούν πολύ καθώς στο 42′ ένα λάθος στην άμυνα της ομάδας της Καλαμαριάς έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Ροδόπη με την Σανιδά όμως στο 44′ να κάνει το 3-3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην  επανάληψη η ομάδα της Κομοτηνής μπήκε δυνατά και στο 49′ η Πατεράκη έβαλε ξανά μπροστά την Ροδόπη αυτή την φορά με 4-3, όμως ξανά η Κάκο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και με χατ τρικ στο 68′ ισοφάρισε ξανά για το 4-4. Τα πανηγύρια όμως για τις φιλοξενούμενες κόπασαν πολύ γρήγορα καθώς στο 70′ η Πατεράκη θα κάνει το 5-4 και στο 79′ ξανά η επιθετικός της Ροδόπης θα σκοράρει για τέταρτη φορά στο ματς για το εντυπωσιακό 6-4,

Παρά την χαρά της πρώτης νίκης για την ομάδα της Κομοτηνής, υπάρχει και μια απώλεια καθώς μόλις στο 5′ η τερματοφύλακας της ομάδας Βαδάση αποχώρησε με τραυματισμό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Χρήστο Πεχλεβανούδη και Πασχάλη Καρπουζέλη, που βοήθησαν με την παρουσία τους στο να έχει καλό ρυθμό το ματς.

 

ΡΟΔΟΠΗ 87: Βαδάση(5′ λ.τρ. Ψαρίδου), Σωκράτους(60′ Κουφού), Κακόψητου, Γεωργαντά, Γιώρκα(82′ Αντωνοπούλου), Γεωργοπούλου(72′ Σκλέπα), Τσουκαλά, Πατεράκη, Ζαχαριά, Μπασούρη, Περιβολοπούλου,

ΜΕΝΤΕΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Βαλιερού, Γιαγιά(60′ Σοκολότια), Κάκο, Γεωργιάδου, Τσολερίδου, Κουκλοντίδου, Κυριακοπούλου, Παπαδοπούλου, Κάνανι, Σανιδά(83′ Κάνανι Α.), Γκελασβίλι.

Share it