Search

Της πάνε τα εκτός! Νέα μεγάλη εμφάνιση μακριά απο τα Πηγάδια και διπλό στο Αγρίνιο για τον ΑΟΞ!!!

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε! Η Ξάνθη πέρασε αέρα από το Αγρίνιο, επικρατώντας 3-1 του Παναιτωλικού, με πρωταγωνιστή τον Μπρίτο που «χτύπησε» δις και «σκότωσε» τους γηπεδούχους από τα… αποδυτήρια,σκόραρε σε ακόμη ένα εκτός ο Γέντρισεκ. Τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ξάνθη, όλες εκτός!

Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά, όπως έπραξε και σε Χανιά και Κέρκυρα, πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 3′, με τον Μπρίτο να εκμεταλλεύεται τη συνεργασία των Τριάδη-Λουσέρο για να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 8’ εκτέλεσε τον Κυριακίδη με απευθείας χτύπημα φάουλ θυμίζοντας αρκετά το υπέροχο τέρμα που είχε πετύχει και κόντρα στην ΑΕΚ.

Η Ξάνθη έκανε διαχείριση της κατάστασης από εκεί και μετά, ήταν αρκετά σφιχτή πίσω  και προσπάθησε να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση, βλέποντας… πρόσφορο έδαφος απέναντι σε μια ομάδα που αντιμετώπιζε μεγάλα προβλήματα μεσοαμυντικά.

Όλα λειτουργούσαν, ρολόι για την Θρακιώτικη ομάδα και δίχως να φορτσάρει ιδιαίτερα κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ, με τον Λουσέρο να βγάζει ασίστ -όπως και στο 0-1- έπειτα από την ωραία κίνηση που έκανε από τα αριστερά, αλλά αυτήν τη φορά για τον Γέντρισεκ που υποδέχθηκε ωραία την μπάλα και με καλό τελείωμα με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναιτωλικός έδειξε κάποια σημάδια ζωής προς το φινάλε του πρώτου μέρους, αλλά δεν κατάφερε να αποκομίσει κάτι θετικό. Το τέρμα που σημείωσε ο Μάζουρεκ στο 88’ ήταν απλά το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους που δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον σταθερό για ακόμη ένα ματς Γέντρισεκ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Μόρας (60′ Χαντάκιας), Μίχαϊ, Μαρινάκης, Μπράβο (46′ Μπεχαράνο), Λόπες (46′ Μάρκος Πάουλο), Ρόζα, Μασουρέκ, Ντίας.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σβάρνας, Λισγάρας, Κασάδο, Μεχία (69′ Μελιόπουλος), Τριάδης, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Μπρίτο (86′ Κίκε Μπουλά), Γεντρίσεκ (78′ Ρότσε).

Share it