Search

Με στόχο την πρώτη νίκη της ιστορίας της στην Γ’ Εθνική! Η αποστολή της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου για το ντέρμπυ με την Δόξα Προσκυνητών!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα Προσκυνητών, με τον Ζόραν Στοΐνοβιτς να ανακοινώνει στην συνέχεια τους παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του, στο μεγάλο τοπικό ντέρμπυ!

Τρεις αλλαγές υπάρχουν σχετικά με την αντίστοιχη 19άδα που ήταν ετοιμόπολεμη για το ματς με την Ελπίς Σκουτάρεως. Συγκεκιρμένα απουσιάζουν οι Βασιλείου και Αγγέλης οι οποίοι πήραν μεταγραφή στον ΠΑΟΚ Κοσμίου, όπως επίσης εκτός είναι και ο Αλεξακούδης. Στην θέση τους βρίσκονται ο Συνοδινός, ο οποίος βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή του Σιδηροχωρίου, όπως επίσης και οι Κόσιης και Παρασκευόπουλος οι οποίοι επιστρέφουν.

Αναλυτικά η αποστολή της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου: Συνοδινός, Κορωνάκης, Κόσιης, Παρασκευόπουλος, Τσορτανίδης, Μίλλερ, Πλασταράς, Ανυφαντάκης, Γάιδας, Χατζήπαπα, Μαυράκης, Μουρατίδης, Λεφής, Παγώνης, Κούτρας, Σαμαράς, Πανουργιάς, Κρασσώνης, Ηλιόπουλος.

Share it