Search

Η μέχρι στιγμής πορεία του Ορφέα Ξάνθης στην Γ’ Εθνική! Ψάχνει την αντεπίθεση του παρά το μέτριο ξεκίνημα

Ξεκίνησε καλά, με εντός έδρας νίκη και ισοπαλία στην Καβάλα, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον Ορφέα Ξάνθης που μετά απο τις δύο συνεχόμενες ήττες πριν την διακοπή ψάχνει την δική του αντεπίθεση που θα τον φέρει ξανά στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Άλλωστε η ομάδα του Ορφέα είναι απο τις πλέον έμπειρες ομάδες της κατηγορίας και έχει αποδείξει και τα προηγούμενα χρόνια πως έχει γνώση του τι χρειάζονται τέτοιες κατηγορίες. Άλλωστε και μόνο το γεγονός πως χωρίς να ενθουσιάσει η ομάδα της Ξάνθης έχει τον τρόπο αποδίδοντας όσο χρειάζεται να παίρνει τους βαθμούς που θέλει είναι το πλέον χαρακτηριστικό δείγμα. Ενώ είναι σίγουρο πως και η σκληρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης θα είναι ορατή για τα καλά όσο θα περνά ο καιρός.

Σε αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα της Ξάνθης ξεκίνησε με νίκη επί των Προσκυνητών στο γήπεδο του ΑΟΞ, για να ακολουθήσει η ισοπαλία στην Ελευθερούπολη κόντρα στον Αετό Ορφανού. Η εντός έδρας ήττα απο το Νέστο έφερε προβληματισμό, ενώ αυτή κόντρα στην Καρπερή στην Ηράκλεια περισσότερο στεναχώρησε τους ξανθιώτες μια και ήταν καλύτεροι αξίζοντας κάτι παραπάνω.

Μετά απο τέσσερις αγωνιστικές ο Ορφέας μετρά 3 τέρματα ενεργητικό, με τους Πασχαλάκη, Λαζαρίδη και Κατρανίτσα να έχουν πετύχει απο ένα, ενώ η ομάδα της Ξάνθης έχει δεχτεί 6 τέρματα. Πρώτοι σε συμμετοχές δίχως να χάσουν λεπτό συμμετοχής είναι οι Ρούφος, Καρκατζάνης, Μακράκης και Μαυρόπουλος ενώ ακολουθούν οι: Μπουνταγκίδης, Τορομανίδης, Καραγκιόζης Β., Καραγκιόζης. Μουμίνογλου, Χαλίλ Ιμπρά, Χίντ Ιμέρ, Πασχαλάκης, Τζαμπάζ Χακή, Μαλαδένης και Λαζαρίδης.

 

Share it