Search

Η μέχρι στιγμής πορεία των Προσκυνητών στην Γ’ Εθνική! Αρκετά καλό ξεκίνημα για την Δόξα!

Έχοντας ήδη την εμπειρία ενός χρόνου στην κατηγορία και παρά τις πολλές μεταγραφές και αλλαγές στο ρόστερ της, η Δόξα Προσκυνητών έχει πραγματοποιήσει ένα αρκετά καλό ξεκίνημα. Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς, έχοντας 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 2 ήττες, ενώ η συνέχεια στο πρωτάθλημα ανάλογα με την εικόνα της ομάδας, ακόμα και στις ήττες, αναμένεται ελπιδοφόρα.

Το πρωτάθλημα για την Δόξα ξεκίνησε με την εκτός έδρας ήττα από τον Ορφέα Ξάνθης με 2-1, ενώ ακολούθησε η εκτός έδρας νίκη αυτή τη φορά, επί του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου με το ίδιο σκορ. Στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος η Δόξα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Άρη Αβάτου, στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν, ενώ στην 4η και τελευταία αγωνιστική, μέχρι στιγμής, ακολούθησε η βαριά εκτός έδρας ήττα, με 4-0 από τον Απόλλων Παραλιμνίου.

Οι Προσκυνητές σε 4 αγώνες έχει πετύχει μέχρι στιγμής 3 τέρματα και έχει δεχθεί 7, με τους σκόρερ της ομάδας μέχρι στιγμής να είναι ο Βάσκος, που έχει πετύχει δύο γκολ και ο Σιδηρόπουλος με ένα. Όσον αφορά το χρόνο συμμετοχής που έχει δώσει ο κύριος Μπαχαρίδης στους ποδοσφαιριστές του, τα 8/11 της εντεκάδας δεν έχουν χάσει μέχρι στιγμής ούτε λεπτό. Συγκεκριμένα Περτσάς, Φαρμάκης, Ιωαννίδης, Σιδηρόπουλος, Τρίχας, Σιχλιμοίρης, Βάσκος και Δραγανίδης είναι οι αναντικατάστατοι των τεσσάρων πρώτων αγώνων, ενώ ακολουθούν Βελή Χακάν Μεμέτ και Κρεμμύδας.

Share it