Search

Η μέχρι στιγμής πορεία του Σιδηροχωρίου στην Γ’ Εθνική!Θέμα χρόνου να ανακάμψει η ομάδα της Δόξας!

Μπορεί να μην έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην κατηγορία, στην οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της, εξ ου και η τελευταία και 12η θέση στην οποία βρίσκεται η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου με 1 μόλις βαθμό μετά από τέσσερα ματς, όμως η εικόνα της κυρίως στο τελευταίο παιχνίδι άφησε μηνύματα αισιοδοξίας.

Η Δόξα ξεκίνησε το πρωτάθλημα με βαριά εντός έδρας ήττα με 0-5 από τον Απόλλων Παραλιμνίου, ο οποίος όπως φαίνεται πως θα είναι μία από τις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο. Στην δεύτερη αγωνιστική η ομάδα του Σάκη Σκουλή, ακόμη τότε, αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στην ΑΕ Διδυμοτείχου, ενώ ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα από την ισχυρή Καβάλα με 4-0. Στην συνέχεια είχαμε την αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο με τον Ζόραν Στοΐνοβιτς να αναλαμβάνει την ομάδα και στο πρώτο του επίσημο ματς στον πάγκο να γνωρίζει μια άδικη ήττα με 1-2 από την επίσης πολύ καλή Ελπίς Σκουτάρεως.

Το Σιδηροχώρι σε 4 ματς έχει πετύχει 2 τέρματα και έχει δεχθεί 12 εκ των οποίων τα 6 από στημένες φάσεις και συγκεκριμένα 5 από κόρνερ και 1 έπειτα από εκτέλεση φάουλ! Οι δύο σκόρερ της ομάδας είναι οι Κύπριοι Χατζήπαπας και Μαυράκης, πρώτοι σε χρόνο συμμετοχής που μάλιστα δεν έχουν χάσει ούτε λεπτό είναι οι Ανυφαντάκης και Μαυράκης, ενώ ακολουθούν Χατζήπαπα, Γάιδας και Τσορτανίδης.

Share it