Search

Όρθια και στο ΟΑΚΑ με Μίλαν η ΑΕΚ, αφιέρωσαν την εμφάνιση και την ισοπαλία και στον Μάνταλο οι “κιτρινόμαυροι”!

Κακός μπελάς της Μίλαν και μεγάλο φαβορί για την πρόκριση έγινε η ΑΕΚ! Με σχέδιο και ψυχή και παρότι έπαιζε χωρίς τον αρχηγό της Πέτρο Μάνταλο, η «Ένωση» στρίμωξε ξανά τη μεγάλη αντίπαλό της και άξιζε ακόμα και τη νίκη στο «καμίνι» του ΟΑΚΑ (0-0). 

Με μια ακόμα υποδειγματική εμφάνιση και βγάζοντας απαράμιλλο πάθος, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έμεινε εκ νέου αήττητη απέναντι στους «ροσονέρι» (0-0).  Στριμώχνοντας τους πολυδιαφημισμένους αντιπάλους τους, οι «κιτρινόμαυροι» άξιζαν τη νίκη που θα τους έκανε ακόμα μεγαλύτερο φαβορί για την πρόκριση απ’ όσο είναι τώρα (μετά και το διπλό της Αούστρια στη Ριέκα).  Άγγιξαν το άριστο ο Χιμένεθ και οι παίκτες του και δικαίως αποθεώθηκαν από τους περίπου 45.000 φίλους τους που έφτιαξαν υπέροχη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Αούστρια Βιέννης πέτυχε σπουδαίο διπλό με 1-4 μέσα στην Κροατία επί της Ριέκα και πλέον ο όμιλος παίρνει φωτιά. Και πλέον όλα θα κριθούν την επόμενη αγωνιστική με την ΑΕΚ να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Ριέκα ενώ η Μίλλαν την Αούστρια Βιέννης.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

1. Μίλαν 8 (8-3)
2. ΑΕΚ 6 (4-3)
3. Αούστρια Βιέννης 4 (8-11)

4. Ριέκα 3 (7-10)

 

Share it