Search

Θυμήθηκε τα παλιά στην Κομοτηνή ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης που επισκέφτηκε ΤΕΦΑ και Πανθρακικό Στάδιο!

Επέστρεψε στην πόλη των σπουδών του με την ιδιότητα του υφυπουργού Αθλητισμού και επέβλεψε τις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού Σταδίου και είχε επαφές στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

“Ήρθαμε να δούμε τα προβλήματα που είναι μεγάλα και είναι αποτέλεσμα μιας κακής διαχείρισης συσσωρευμένων ετών. Καλούμαστε σε ασφυκτικές δημοσιονομικές συνθήκες να βρούμε λύσεις, ώστε οι πολίτες μας να αθλούνται με αξιοπρέπεια”, είπε ο Γιώργος Βασιλειάδης επισκεπτόμενος το Πανθρακικό Στάδιο. Εκεί τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος Γιώργος Μαυρίδης και τα μέλη της διοικούσας του σταδίου.

Ο κος Βασιλειάδης, όπως τονίζει το xronos.gr και η Δήμητρα Συμεωνίδου, απέφυγε να κάνει εξαγγελίες και να δεσμευτεί για κάτι, λέγοντας χαρακτηριστικά “η λογική μας είναι έξω από φαραωνικά έργα”, άκουσε όμως με προσοχή όλα τα ζητήματα που απασχολούν τη διοίκηση του Πανθρακικού. Ειδικότερα ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν με το προσωπικό και με τη φθορά των εγκαταστάσεων και ανέφερε πως η κυβέρνηση προσπαθεί να αυξήσει τα κονδύλια στον αθλητισμό με σωστό τρόπο και όχι με τον τρόπο του δίνονταν τα προηγούμενα χρόνια, με στόχο την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών σε υποδομές για το μαζικό αθλητισμό .

Ακολούθως βρέθηκε στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, όπου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις από την κοσμήματορα Μαρία Μιχαλοπούλου. Εκεί τόνισε πως οι εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ της περιοχής είναι σε πολύ καλό επίπεδο και είναι σημαντικό πως υπάρχει συνεργασία με την τοπική κοινωνία. Πάνω σε αυτή την κατεύθυνση θα δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε, ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Βασιλειάδης.

Share it