Search

Προβληματισμός και στην Εθνική για τον τραυματισμό Μάνταλου, αγωνία για Τοροσίδη απο Σκίμπε!

Ο τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου στη Νέα Σμύρνη έφερε «σύννεφα» και στην Εθνική ομάδα, αφού ο Μίκαελ Σκίμπε υπολόγιζε στις υπηρεσίες του Θρακιώτη μέσου για τα κρίσιμα παιχνίδια με την Κροατία για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ, με τον Γερμανό να “πονοκεφαλιάζει” με την απουσία του Κομοτηναίου και να αγωνιά για τον αρχηγό της Εθνικής Βασίλη Τοροσίδη που παραμένει στα…πιτς.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Έλληνα μέσου που έκαναν λόγο για σοβαρή ζημιά στον χιαστό, σε μια «επανάληψη» του τραυματισμού που είχε υποστεί το 2015, δυστυχώς επιβαιβεώθηκαν(θυμηθείτε ΕΔΩ), με τον Κομοτηναίο αρχηγό της ΑΕΚ να εγχειρίζεται την Τρίτη με επιτυχία(θυμηθείτε ΕΔΩ).  Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως ο Μάνταλος δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την Εθνική Ομάδα στους αγώνες μπαράζ που θα δώσει απέναντι στην Κροατία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 της Ρωσίας. Ο Μίκαελ Σκίμπε, που παρακολούθησε από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης τον αγώνα μεταξύ Πανιωνίου και ΑΕΚ, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, αποχωρώντας απευθείας «συννεφιασμένος».

Ο Μάνταλος υπολογίζεται ως βασικό στέλεχος στην Εθνική του Γερμανού τεχνικού. Υπενθυμίζεται πως στην πορεία των προκριματικών για το Μουντιάλ, ο 26χρονος Κομοτηναίος μέσος μέτρησε 1 γκολ και 3 ασίστ σε 763′ συμμετοχής, όντας τρίτος στη σχετική λίστα.

Ο τραυματισμός του τον αφήνει εκτός από τις δύσκολες αναμετρήσεις με τους Κροάτες, κάτι που αναμφίβολα αλλάζει τα πλάνα του Σκίμπε για τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις και τον υποχρεώνει να τα αναπροσαρμόσει, μετρώντας μείον ένα «όπλο» στο οποίο υπολόγιζε πως θα έχει στη διάθεσή του.

Share it