Search

Κάταγμα στη μύτη υπέστη ο Μανώλης Σιώπης που μπαίνει χειρουργείο μετά τον Ατρόμητο!

Την Κυριακή (29/10) ο Πανιώνιος ηττήθηκε 0-1 στην έδρα του από την ΑΕΚ, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Σα να μην έφτανε αυτό, Μανώλης Σιώπης και Σαμέντ Γεσίλ αποχώρησαν τραυματίες από το ματς στη Νέα Σμύρνη.

Ο Εβρίτης μέσος έχει υποστεί κάταγμα στο ρινικό οστό και θα πρέπει να υποβληθεί σε εγχείριση.  Η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας, Χρήστο Δάρα, μετά το παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής με τον Ατρόμητο.  Ο διεθνής μέσος στο μεταξύ, θα λαμβάνει κανονικά μέρος στις υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ όταν χρειαστεί να παίξει, θα το κάνει με μάσκα.

Το σχετικό Δελίου Τύπου: 

Ο Μανώλης Σιώπης, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, υποβλήθηκε την Δευτέρα σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του. Όπως διαπιστώθηκε, έχει υποστεί κάταγμα στο ρινικό οστό και θα πρέπει να υποβληθεί σε εγχείριση.

Η σχετική επέμβαση θα πραγματοποιηθεί στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας, κ. Χρήστο Δάρα, μετά το παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής με τον Ατρόμητο. Ο διεθνής μέσος στο μεταξύ, θα λαμβάνει κανονικά μέρος στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Σε ιατρικές εξετάσεις υποβλήθηκε και ο Σαμέντ Γεσίλ, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Γερμανός διεθνής επιθετικός, έχει θλάση 12 χιλιοστών στον οπίσθιο μηριαίο και θα ξεκινήσει θεραπεία. Μάλιστα την Τρίτη θα του γίνει από τον γιατρό κ. Χρήστο Δάρα, ένεση με πλασματοκύτταρα στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου. Ο χρόνος επανόδου του στις υποχρεώσεις της ομάδας, θα επανεκτιμηθεί.

Share it