Search

Εξαιρετική παρουσία και 5η θέση για την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής στο Platamon Cup! Το ευχαριστώ σε Πανθρακικό και Απόλλων Ξάνθης

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής στο 4ο Platamon Cup, με τον σύλλογο της Κομοτηνής έχοντας στην αποστολή της και παιδιά απο την Ακαδημία του Πανθρακικού αλλά και του Απόλλων Ξάνθης, να καταλαμβάνει την 5η θέση του τουρνουά.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

Με επιτυχία στέφτηκε το 4ο τουρνουά platamon cup  για την ακαδημία μας ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ καθώς κατέκτησε την 5η θέση στο σύνολο των ομίλων.

Η ακαδημία  μας έδειξε την ποδοσφαιρική της ποιότητα καθώς σε έναν  από τους πιο απαιτητικούς  ομίλους της διοργάνωσης κατάφερε να έχει 2 ήττες και  3 νίκες αντιμετωπίζοντας  τον Ολυμπιακό Πειραιώς την Σουηδική Βrommapojkarna, τον  Άρη Θεσσαλονίκης  ,τον Πάοκ Κουλούρας και τον ΠΠ Απόλλων Λάρισας.

Το ΔΣ της ακαδημίας μας επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια στους παίκτες της καθώς και στον προπονητή της κ .Πετμεζά Κωνσταντίνο.

Αναλυτικά οι παίκτες της ακαδημίας :
1. ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΣΑΛΙ -ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
2.ΓΚΑΖΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ -ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
3.ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ -ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
4.ΚΟΝΤΟ ΝΟΥΡΙ -ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
5.ΓΡΗΓΟΡΙΑΝ ΒΑΣΙΛΗΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
6.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ- ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
7.ΠΕΡΤΣΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟ-Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
8.ΣΑΛΙΜ ΝΑΣΟΥΦΤΣΑΝ- ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
9.ΜΑΡΚΟΣΙΑΝ ΧΡΗΣΤΟΣ -ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
10.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΔΗΜΟΣ -ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
11.ΤΟΥΤΟΥΤΖΗ ΕΡΕΝ- ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
12.ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ -ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
13.ΓΚΑΡΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ- ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
14..ΧΑΣΑΖ ΙΖΕΤ- ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
15.ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ -ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
16.ΚΗΤΖΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ- ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ωστόσο  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τις ακαδημίες ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ και ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  οι  οποίες συνέδραμαν σε αυτή την επιτυχία με ορισμένους αθλητές τους

Share it