Search

Με Καμαρά ξεκίνησε η προετοιμασία της Ξάνθης για Αγρίνιο!

Μετά το ρεπό της Δευτέρας η ομάδα της Ξάνθης επέστρεψε την Τρίτη σε ρυθμούς προπονήσεων. Το 0-2 και η πρώτη εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο, κράτησαν την ξανθιώτικη ομάδα στους 10 βαθμούς μετά από 9 αγώνες και στην 10η θέση του σχετικού πίνακα.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας και αφού προηγήθηκε η ομιλία του προπονητή, ο οποίος αναφέρθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι ενώ στη συνέχεια εστίασε την προσοχή στην επόμενη αναμέτρηση, αυτή του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό εκτός έδρας, ακολούθησε το πρόγραμμα εκγύμνασης.

Σε δύο γκρουπ γυμνάστηκαν οι ποδοσφαιριστές, με όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του προχθεσινού αγώνα να έχουν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις κατοχής μπάλας, επιθετικής και αμυντικής τακτικής.

Ο Κασά Καμαρά συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ο Δήμος Μπαξεβανίδης που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες την περασμένη αγωνιστική αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας.

Share it