Search

Μεσινέζης: «Στόχος μας να παραδώσουμε έναν ακέραιο Εθνικό, κύριος με τιμή & λόγο ο Μουστακίδης»

Μιλώντας στο «Παίζουμε Θράκη» με τον Κοσμά Πανταζή στον Maximum FM 93,6 ο πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης Αυγερινός Μεσινέζης αναφέρθηκε στα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου.

Μεταξύ άλλων τόνισε αναφερόμενος στο ΤΑΑ πως ο Εθνικός κέρδισε μια μάχη αλλά όχι και τον πόλεμο καθώς τα προβλήματα παραμένουν. Ωστόσο, όπως είπε ξεπέρασαν έναν δύσκολο κάβο, αλλά στόχος της διοίκησης δεν είναι μόνο το τώρα, αλλά και το αύριο καθώς θέλουν να παραδώσουν στην επόμενη διοίκηση έναν Εθνικό «ακέραιο με καθαρό ορίζοντα που θα ξέρει που πατάει και που βρίσκεται».

Ακόμη, μίλησε για το θέμα που προέκυψε με τον προπονητή της ομάδας Σάκη Μουστακίδη, όταν μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε ο ΠΑΟΚ του πρότεινε να αναλάβει την τεχνική του ηγεσία αλλά εκείνος αρνήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Ο κ. Μεσινέζης είπε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτό που έκανε ο έμπειρος κόουτς, τον οποίο χαρακτήρισε κύριο με τιμή και λόγο.

Στην αρχή της κουβέντας ο πρόεδρος του Εθνικού αναφέρθηκε στην μεγάλη εκδήλωση για τα 90 χρόνια του συλλόγου που ετοιμάζεται, θα λάβει χώρα την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στις 20:30 στο Νομαρχείο Αλεξ/πολης και παρών μεταξύ άλλων θα είναι και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη με ένα κλικ εδώ!

Share it