Search

Επιβεβαιώθηκε η ρήξη χιαστών για Μάνταλο που μένει τουλάχιστον 6 μήνες εκτός δράσης!

Τα χειρότερα δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν για τον Πέτρο Μάνταλο, μετά τον τραυματισμό του παίκτη στο παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Κομοτηναίος αρχηγός της «Ένωσης» όπως έδειξε ο απεικονιστικός έλεγχος, έχει υποστεί ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο και όπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα υποβληθεί την Τρίτη (31/10) σε χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί η ζημιά, από τον Παντελή Νικολάου.

Ο Μάνταλος, θα μείνει εκτός για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, τουλάχιστον έξι μηνών, κάτι που αποτελεί πλήγμα για την ΑΕΚ που χάνει τον αρχηγό της, αλλά και για την Εθνική ομάδα αφού δεν χάνει επίσης τα δύο δύσκολα παιχνίδια κόντρα στην Κροατία για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Θυμίζουμε, ότι τον Μάρτιο του 2015, στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είχε υποστεί και πάλι ρήξη χιαστών, αλλά ο τραυματισμός τότε ήταν στο δεξί γόνατο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο αρχηγός της ομάδας μας, Πέτρος Μάνταλος, μετά τον χθεσινό τραυματισμό του στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Το αποτέλεσμα της εξέτασης επιβεβαίωσε την αρχική ιατρική διάγνωση για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο.

Ο Πέτρος Μάνταλος θα υποβληθεί αύριο σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού στο Ιατρικό Κέντρο από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου».

Share it