Search

Απρόσμενη εντός έδρας ήττα για τον ΓΑΣ Κομοτηνή με πολλά παράπονα για την διαιτησία

Ήττα εκτός προγράμματος γνώρισε ο ΓΑΣ στο κλειστό της Κομοτηνής από τον Π.Σ Ευκαρπίας με 56-62 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ’ εθνικής.

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Μανδράου στο paratiritis-news.gr , η ομάδα του coach Λεμονίδη ήταν σε πολύ κακή μέρα και σε συνδυασμό με την πολύ κακή διαιτησία του αγώνα δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί νικών που είχε χτίσει. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε αδιαμφισβήτητα μια δίκαιη νίκη καθώς ήταν απόλυτα διαβασμένη για το σημερινό παιχνίδι χτυπώντας  πάνω στις αδυναμίες του ΓΑΣ και παρασύροντας τον στο δικό της ρυθμό.

Οι φίλοι του ΓΑΣ έδωσαν για ακόμη ένα παιχνίδι ηχηρό παρών στο κλειστό και στο τέλος παρά την πικρία της ήττας, χειροκρότησαν τους παίχτες της ομάδας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Κομοτηνής μπήκε “άνευρη” στο παιχνίδι και παρασύρθηκε στον ρυθμό της αντίπαλης ομάδας που με όπλο την σκληρή άμυνα κράτησε τα επίπεδα του σκορ σε πολύ χαμηλά επίπεδα, με το δεκάλεπτο να κλείνει με το υπέρ τους 10-12.

Η συνέχεια ήταν πάνω κάτω η ίδια με τους παίχτες του ΓΑΣ να μην επιδεικνύουν διάθεση τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και να το πληρώνουν με τους Θεσσαλονικείς να χτίζουν διαφορά 10 πόντων  που όμως έκλεισε στους 6 με τη λήξη του δευτέρου δεκαλέπτου (23-29)

Στο 23′ οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν διαφορά 11 πόντων (23-34), η οποία ήταν και η μεγαλύτερη που πήρε, αναγκάζοντας τον κ.Λεμονίδη να καλέσει εσπευσμένα ταιμ-άουτ.

Το τάιμ άουτ που πήρε μάλιστα αφύπνισε τους παίχτες του καθώς από εκείνο το σημείο ο ΓΑΣ έτρεξε ένα σερί 14-2 και να προσπερνάει στο σκορ για λίγο βέβαια αφού το δεκάλεπτο έκλεισε με 37-39.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο εκεί που όλοι πίστευαν πως ο ΓΑΣ είχε αφυπνιστεί και θα έδινε συνέχεια στην τρομερή απόδοση του προηγούμενου δεκαλέπτου, η Ευκαρπία πήρε προβάδισμα πέντε πόντων (37-42) και πήρε ψυχολογία.
Στη συνέχεια ο ΓΑΣ ισοφάρησε και οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι τέλους όμως στο κρίσιμο τελευταίο λεπτό οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο ψύχραιμοι και εν τέλει πήραν σπουδαίο διπλό με 56-62.

Τα δεκάλεπτα: 10-12, 23-29, 37-39, 56-62.

Διαιτητές: Εκίζογλου-Λαδάς

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης): Σαββίδης, Σκεπμπής 11 (1), Αθανασίου , Λεχούδης 14(1), Χατζηδημητρίου 3, Γιωτόπουλος 7 (1), Σιμάκης 10 (1), Πασαλίδης 2, Παλάσκας, Πίτατζης, Χαλίλ 9.

ΕΥΚΑΡΠΙΑ(Νίκου): Ψευτογκάς 5, Κιούρκας 20(4), Θεοδωρόπουλος 6, Γρηγοριάδης 6, Γαϊτάνης 3(1), Χολέβας 13, Πρεζάρης 2, Κολιώττσιος 3(1), Γκαβέζος 2, Κόκουρας 2.

Share it