Search

Ιδανική αρχή για Εθνικό, αισιοδοξία για καλύτερες ημέρες

Καλύτερη αρχή στην βολεϊκή χρονιά, τουλάχιστον αγωνιστικά δεν θα μπορούσε να κάνει ο Εθνικός. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια, σε αυτές του Λιγκ Καπ αποκλείοντας τον ΠΑΟΚ και αυτό του πρωταθλήματος όπου στην πρεμιέρα του επιστρέφει με καθαρή νίκη από το Μετς της Αθήνας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με διαγώνιο τον Χαραλαμπίδη στα δύο πρώτα σετ και τον Καβαρατζή στα δύο τελευταία, με εκπληκτικά νούμερα από τους δύο Σέρβους με εξαιρετική καθοδήγηση από τον Μίλσταιν, σταθερή αξία τον λίμπερο Κοντοστάθη στην πίσω ζώνη και τους δύο κεντρικούς Χατζόπουλο, Χριστόφα να προσπαθούν φιλότιμα, ο Εθνικός πέτυχε μια καθαρή νίκη στη πρώτη του έξοδο από τον Έβρο στο νέο πρωτάθλημα. Και με τον Κολομβιανό Παγιάν να έχει δηλωθεί στη λίστα του Εθνικού στην ΕΣΑΠ και να είναι έτοιμος να ταξιδέψει για τον Έβρο (ως ο αντικαταστάτης του Παλέντζα), ξημερώνουν καλύτερες μέρες για τον Εθνικό.

Ο δε προπονητής Σάκης Μουστακίδης χαμογελούσε πλατιά: «Μπράβο στα παιδιά. Παίξαμε καλά και σοβαρά απέναντι σε μία ομάδα που ακόμα δεν είναι έτοιμη αλλά που σύντομα θα βρει τα πατήματα της. Υπό αυτή την έννοια η νίκη μας είναι πολύ σημαντική. Ακόμα κι εμείς δεν είμαστε έτοιμοι. Περιμένουμε τον διαγώνιο μας και η ομάδα θα ανέβει κι άλλο» δήλωσε ξέροντας ότι πλέον τα πράγματα μπορούν να γίνουν ακόμη καλύτερα στη συνέχεια.

Και δεδομένου ότι ξεπεράστηκε θετικά η εξαιρετικά δύσκολη εξωαγωνιστικά, περασμένη εβδομάδα, τότε άπαντες στην Αλεξανδρούπολη έχουν κάθε δίκιο να χαμογελούν και να περιμένουν καλύτερες ημέρες. Τα σοκ της φυγής του Παλέντζα αρχικά αλλά και της αποφυγής μεγαλύτερων και δυσάρεστων περιπετειών μετά την προσφυγή του Κίτσιου στην ΕΕΑ για παλιές οφειλές, υπόθεση που ταχτοποιήθηκε στο παρά ένα της έναρξης του πρωταθλήματος, ξεπεράστηκαν με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

Share it