Search

Στο φινάλε των ημιχρόνων “πλήγωσε” την Ξάνθη η Κ15 του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των Παίδων

Πραγματικό ντέρμπι ήταν το παιχνίδι των Παίδων της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ το πρωινό της Κυριακής 29 Οκτωβρίου στα Πηγάδια, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης με δύο τέρματα του Κιτσάκη στο φινάλε κάθε ημιχρόνου να φεύγει νικήτρια απο την Ξάνθη.

Το παιχνίδι είχε πολλές καλές ευκαιρίες και για τις δύο στιγμές, με την ομάδα του ΠΑΟΚ να είναι ελαφρώς καλύτερη στο πρώτο μέρος, αλλά και τους ξανθιώτες να έχουν τις στιγμές τους στο ματς. Το μοναδικό τέρμα του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 36′ όταν ο Κωνσταντέλης έκανε πολύ ωραία ατομική ενέργεια και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Κιτσάκη που απο κοντά έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη είχε την υπεροχή και μέχρι το 65′ περίπου πίεζε για την ισοφάριση. Στο 49′ η ομάδα της Ξάνθης άγγιξε το γκολ όμως η προσπάθεια του Ασήμογλου σταμάτησε στον Τσιόπτση και εν συνεχεία στο δοκάρι του, ενώ στο 55′ και οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Μανεσίδη. Παρά την πίεση της Ξάνθης η ομάδα του ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν δέχτηκε κάποιο τέρμα αλλά κατάφερε να σκοράρει και δεύτερη φορά, όταν στην τελευταία φάση του αγώνα και ενώ όλη η Ξάνθη ήταν μπροστά οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα με τον Κιτσάκη να σκοράρει ξανά για το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης με βοηθούς τους Εμμανουήλ Παστιάδη και Κωνσταντίνο Οικονομίδη της ΕΠΣ Δράμας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Θ. Καραγιαννίδης): Κοτσάκης, Βαφειάδης, Καλαϊτζής(71′ Κοντογιαννίδης), Ευθυμιάδης, Χασάνογλου, Ισαακίδης(76′ Παροτσίδης), Κουράκ(49′ Μπίλιας), Γκαρνέτας, Ασήμογλου, Ζιπίδης(60′ Αλή), Ιγνατιάδης.

ΠΑΟΚ(Β. Μήττας): Τσιοπτσής, Χνάρης, Τσαγκαλίδης, Τσιάρτης, Θεοδωρίδης, Κουλιεράκης, Ταϊτζόγλου(72′ Κοχίδης), Κωνσταντέλης(55′ Ρούτσης), Κιτσάκης, Καρακούτης, Μανεσίδης(67′ Μπορνέλης)

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλήρες φωτορεπορτάζ του αγώνα…

Share it