Search

Σε Βουλγαρία, Ξάνθη & Έβρο βρέθηκαν οι παλαίμαχοι της ΑΕ Κομοτηνής (photos)

Αγώνες σε Βουλγαρία, Ξάνθη και Έβρο έδωσαν τις προηγούμενες ημέρες οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Κομοτηνής. 

Πιο συγκεκριμένα το τριήμερο 13-15 Οκτωβρίου οι βετεράνοι βρέθηκαν στη Στάρα Ζαγόρα Βουλγαρίας, σε ένα διεθνές τουρνουά με τη συμμετοχή της γηπεδούχου ομάδας “Beroe” Στάρα Ζαγόρα, των βετεράνων Λευκίμης Κερκύρας, του Λουλεμπουργκάζ Τουρκίας, της Νις Σερβίας και μίας ομάδας από την Βοσνία Ερζεγοβίνη.

“Η ομάδα μας πήρε μέρος στο τουρνουά ποδοσφαίρου αποδεχόμενη την πρόσκληση που έγινε μόλις δύο ημέρες πριν το τουρνουά καταφέρνοντας να συγκεντρώσει ακριβώς έντεκα παίκτες αποδεικνύοντας άλλη μια φορά ότι παρά τις οποιεσδήποτε αλλαγές και αντιξοότητες παραμένει σταθερή αξία στο χώρο των παλαιμάχων εδώ και έντεκα χρόνια με την συνέπεια και την σοβαρότητα που την διακατέχει”, αναφέρουν οι παλαίμαχοι για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, και στη συνέχεια χαρακτηρίζουν τη φιλοξενία ως υπέροχη.

“Η φιλοξενία ήταν υπέροχη από κάθε πλευρά. Είχαμε την ατυχία εκτός των άλλων να παίξουμε στο πλαστικό γήπεδο με όλα τα επακόλουθα που έχει αυτό σε αντίθεση με το Γκρουπ Α που έπαιξε στο φανταστικό βοηθητικό γήπεδο της Βερόε. Όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από την διοργάνωση και έδωσαν ραντεβού τον Μάιο στην Νις της Σερβίας και στην συνέχεια στη Βοσνία Ερζεγοβίνη”, είναι τα λόγια τους.

Τα αποτελέσματα του τουρνουά ήταν:

Α’ Γκρουπ
Βερόε – Λουλεμπουργκάζ 2-1
Λουλεμπουργκάζ – Κέρκυρα 5-1
Κέρκυρα – Βερόε 2-5

Β΄Γκρουπ
ΑΕΚ – Βοσνία 0-1
Βοσνία – Νις 2-1
Νις – ΑΕΚ 1-1

Μικρός τελικός
Λουλεμπουργκάζ – Νις 0-0 (πέναλτι 3-1)

Τελικός
Βερόε – Βοσνία 0-0 (πέναλτι 3-1)

Στην συνέχεια ακολούθησε φιλικός αγώνας στην Ξάνθη, όπου οι Κομοτηναίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τους παλαίμαχους Βιστωνίδας Αβδήρων στις 18 Οκτώβρη.

Τέλος, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Ν. Βύσσας οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ αντιμετώπισαν αυτούς του Ορέστη Ορεστιάδας. Κάτω από τις πλέον ιδανικές για την εποχή καιρικές συνθήκες, έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Η ομάδα της Κομοτηνής παρά το γεγονός ότι παρουσιάστηκε με μόλις έντεκα ποδοσφαιριστές είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Παίζοντας κοντρόλ ποδόσφαιρο πέτυχε ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο με τον Κουτσογιάννη Σπ. το οποίο και κατάφερε να κρατήσει ως το τέλος παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν και οι δυο ομάδες.

Share it