Search

Οι δηλώσεις Ράσταβατς και Κάναντι μετά το ματς των Πηγαδίων!

Τελείως αντίθετα ήταν τα συναισθήματα των προπονητών Ξάνθης και Ατρόμητου στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα στα Πηγάδια.

Σαφέστατα ο προπονητής των νικητών Νταμίρ Κάναντι ήταν πλήρως ικανοποιημένος απο την απόδοση των παικτών του, εν αντιθέσει με τον Μίλαν Ράσταβατς με τον τεχνικό της Ξάνθης να παρουσιάζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος με τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των παικτών του.

Αναλυτικά:

Μίλαν Ράσταβατς(Ξάνθη):«Το παιχνίδι σήμερα μας έδειξε ότι η απόδοσή μας μεταβάλλεται στη διάρκεια ενός 90λεπτου και δεν είναι αρκετή. Αρχίσαμε καλά, ήμασταν επιθετικοί και είχαμε ένα καλό επίπεδο μέχρι που αρχίσαμε να αντιμετωπίζουμε προβλήματα στην ανάπτυξή μας, κάτι που μας οδήγησε σε λάθη κατά τη διάρκεια», ανέφερε αρχικά ο 43χρονος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια δήλωσε: «Ο Ατρόμητος, ο οποίος είναι μία ομάδα με ποιότητα και δεν βρίσκεται τυχαία στην πρώτη θέση, ανέβασε την απόδοσή του. Πέτυχε δύο γκολ από στημένες φάσεις και για εμάς περισσότερο επίπονο ήταν το δεύτερο, καθώς κόστισε στη δική μας συνέχεια των προσπαθειών. Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν και τρίτο στόπερ στο παιχνίδι και παρά τις δικές μας αλλαγές ήταν δύσκολο να διασπαστεί αυτή η έμπειρη και συμπαγής ομάδα».

Νταμίρ Κάναντι(Ατρόμητος):«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη νίκη απέναντι σε μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Στο ξεκίνημα του αγώνα και μέχρι το 20ό λεπτό προσπαθήσαμε να βρούμε τα πατήματά μας στο γήπεδο και ήταν ένα διάστημα που η Ξάνθη μας πίεσε. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε και πιστεύω πως είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Είχαμε καλές στιγμές και το γκολ του Ουάρντα που μας έδωσε το πλεονέκτημα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και εκεί ο Γιαννιώτης έκανε μία πολύ καλή επέμβαση στη φάση του Γέντρισεκ. Καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν και με οργάνωση και πειθαρχία πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Ήταν δύσκολη γιατί απαιτούσε και σωστή πνευματική οργάνωση το παιχνίδι αυτό έχοντας και την κούραση του αγώνα Κυπέλλου και του μεγάλου ταξιδιού προς την Ξάνθη.  Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας και τους περιμένω να μας βοηθήσουν και στο επόμενο παιχνίδι».

Share it