Search

Πρεμιέρα…πέντε αστέρων για τον Άρη με σκόρερ Μπαργκάν και Πλατέλλα και εξαιρετικό Μουμίν!

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ξεκίνησε της υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Football League ο Άρης, καθώς επικράτησε του Αιγινιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 5-0, κάνοντας  επίδειξη δύναμης στο πρώτο ημίχρονο όπου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα τρεις φορές!  Πλατέλλας, Πασάς και Κάσσος οι σκόρερ, δύο ακόμα στο β΄μέρος από Καπνίδη και Μπαργκάν για το τελικό 5-0.

Με τον Χουσείν Μουμίν σε εξαιρετική μέρα και την τετράδα της επίθεσης να είναι εξόχως αποτελεσματική ο Άρης κατάφερε να βρει λύσεις από νωρίς. Ο Αιγινιακός απείλησε πρώτος στο 4΄με τον Γκατζολάρι να σουτάρει λίγο πάνω από την εστία του Καντιμοίρη, μετά το λάθος του Ιντζόγλου, στη μία και μοναδική αξιόλογη ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Άρης εν συνεχεία… συνήλθε, πήρε τα ηνία του αγώνα και έφτασε πολύ κοντά στο 1-0, τρεις φορές, με τον Διαμαντόπουλο να μην μπορεί σε κενή εστία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 6΄, τον Κάσσο να αστοχεί με κεφαλιά στο 7΄και τον Ιντζόγλου να πλασάρει ελάχιστα άουτ στο 17΄. Τη λύση έδωσε εν τέλει στο 18΄ο Πλατέλλας, με εξαιρετικό πλασέ, μετά από ατομική προσπάθεια και γύρισμα του Κάσσου από τα αριστερά. Έπειτα το γήπεδο… κατηφόρισε! Διπλή ευκαιρία στο 20΄με το σουτ του Πασά, να αποκρούεται από τον Τόλλιο, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Κάσσος δοκίμασε το πόδι του αλλά έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της εστίας του Αιγινιακού. Το 2-0 ήρθε στο 24΄με τον Πασά να πλασάρει εύστοχα τον Τόλλιο και το τελικό 3-0 για το πρώτο ημίχρονο, στο 31΄με τον Κάσσο να νικάει στον αέρα τους αντιπάλους του μετά από κόρνερ του Πλατέλλα.

ΕΡΙΞΑΝ ΡΥΘΜΟΥΣ

Με το σκορ στο 3-0 και τη νίκη του Άρη εξασφαλισμένη οι «κιτρινόμαυροι» έριξαν ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας όμως πολύ κοντά στο γκολ, στο 51΄. Ο Διαμαντόπουλος κοντρόλαρε στη μεγάλη περιοχή, με γυριστό σουτ θέλησε να πετύχει το ωραιότερο γκολ του αγώνα, όμως, η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αιγινιακού. Ο Αντώνης Καπνίδης επέστρεψε μετά από ένα μήνα, εξαιτίας τραυματισμού, στο 73΄με κεφαλιά την οποία ο Γκατζολάρι απέκρουσε πάνω στη γραμμή «προειδοποίησε» για να πετύχει ένα λεπτό μετά, στο 74΄, με προβολή μετά από γύρισμα του Μπαργκάν το 4-0! Ο Αιγινιακός ολοκλήρωσε με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού τον αγώνα, με τους «κιτρινόμαυρους» να ρίχνουν ολοκληρωτικά το ρυθμό, αλλά να πετυχαίνουν ένα ακόμα γκολ στο 90+3΄με τον Μπαργκάν για το τελικό 5-0!

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Βαλεριάνος (38΄λ.τρ. Μπούρμπος), Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος (51΄Μπαργκάν), Κάσσος (65΄Καπνίδης), Πασάς, Τζανακάκης

Αιγινιακός (K. Nικολαϊδης): Τόλλιος (46΄Καραγκιόζης), Βλάχος, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Γκατζολάρι, Πολύζος, Αντωνιάδης, Τσολακίδης, Σοφιάνης, Γιαζιτζόγλου (46΄Καρακώστας), Δωματάς (64΄Σισέ)

Πηγή: Pressaris.gr

Share it