Search

Ο απολογισμός της 4ης αγωνιστικής στην Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 29 γκολ, 5 νίκες γηπεδούχων και 1 νίκη φιλοξενούμενου σε 6 ματς συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Η Βιστωνίδα Κοπτερού νίκησε και τον Αετό Μίσχου και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα, ο αγώνας της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου δεν διεξήχθη και το Ατσάλι Αρχοντικών πέτυχε τέσσερα τέρματα απέναντι στην ΑΕ Κομοτηνής. Ο ΑΠΣ Πανθρακικός πετυχαίνοντας πέντε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε με νίκη, η Ένωση Ασωμάτων είναι η δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος που παραμένει αήττητη, ο Μύστακας που μέχρι στιγμής είναι η έκπληξη της χρονιάς νίκησε τον Ηρακλή Σαπών, ενώ το Φανάρι με μια εκπληκτική ανατροπή κέρδισε τους τρεις βαθμούς απέναντι στο Αγιοχώρι.

Δόξα Υφαντών-ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου (δεν διεξήχθη) (3-0 α.α.)

Ήταν ο τρίτος αγώνας μέσα στην χρονιά που μετέχει η ΠΑΕ Ποντίων και δεν διεξάγεται, ο δεύτερος όμως της ίδιας διοργάνωσης, στην προκειμένη περίπτωση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Θράκης, για αυτό και δεν αποβλήθηκε. Άλλωστε βρισκόμαστε εν αναμονή της απόφασης για την πρώτη ένσταση που κατέθεσε η ιστορική ομάδα του Θρυλορίου, για το ματς με την Αναγέννηση Παγουρίων στο Κύπελλο, ενώ ήδη υπάρχει και συνέχεια. Όσον αφορά την τύχη του συγκεκριμένου αγώνα η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Θράκης τον κατοχύρωσε με 3-0 υπέρ της Δόξας Υφαντών, ενώ τιμώρησε την ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων και πάλι με βαρύ πρόστιμο ύψους 2000 ευρώ. Αυτό που ωστόσο αξίζει να σημειωθεί, είναι το γεγονός, πως ήταν η πρώτη φορά που ματς της ΠΑΕ Ποντίων που δεν ξεκίνησε, όμως έπειτα διεξήχθη φιλικό παιχνίδι με την αντίπαλη ομάδα.

ΑΕ Κομοτηνής-Ατσάλι Αρχοντικών 1-4

Πιο δύσκολα από όσο φανερώνει το τελικό σκορ, επικράτησε το Ατσάλι Αρχοντικών της ΑΕ Κομοτηνής. Οι κιτρινόμαυροι παρ’όλο που έχουν μόλις μία νίκη μετά από τέσσερις αγώνες, έχουν παρουσιάσει μια πολύ καλή και ανταγωνιστική εικόνα σε όλα τους τα παιχνίδια. Στον αγώνα της περασμένης Κυριακής τα Αρχοντικά μπορεί να προηγήθηκαν με 0-2 στο ημίχρονο, όμως με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 με το τέρμα του Δημόπουλου. Από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα υπήρχαν αρκετές υποδείξεις από τον ρέφερι του αγώνα, που προκάλεσαν τις διαμαρτυρίες της ΑΕ Κομοτηνής, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται το ήδη υπάρχον προβάδισμά τους και να πετυχαίνουν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης άλλα δύο τέρματα για το τελικό 1-4. Για το Ατσάλι πέτυχαν από δύο γκολ οι Χοτζάογλου Ιρφάν και Μουσταφά Μουσταφά.

ΑΠΣ Πανθρακικός-Ελπίδες Κομοτηνής 5-1

Σε ένα ματς που ο Πανθρακικός είχε την καθολική υπεροχή, οι πάνθηρες αγχώθηκαν αλλά τελικά πήραν την νίκη. Οι γηπεδούχοι έχασαν σωρεία ευκαιριών, έχοντας και δύο δοκάρια με τον Γρηγοριάδη στο 23′ και το 43′, μέχρι το 62ο λεπτό όταν ο Δελής, έλυσε τον γρίφο και έκανε το 1-0. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής σημείωσε άλλα δύο τέρματα στο 70′ και το 75′ μετατρέποντας το σκορ σε 3-0, ενώ στο 82′ ο Χιουμέτ μείωσε για τις Ελπίδες σε 3-1. Στο 88′ ο Σμαραγδής έγραψε το 4-1, ένα λεπτό αργότερα ο Τσιπλακίδης με σουτ σημείωσε το τελικό 5-1.

Ένωση Ασωμάτων-Πόντος Κομοτηνής 3-1

Η Ένωση Ασωμάτων που λόγω των -6 βαθμών με τους οποίους ξεκίνησε βρίσκεται στην 7η θέση, είναι η μοναδική ομάδα πέραν του Κοπτερού που συνεχίζει αήττητη. Την περασμένη Κυριακή επικράτησε του Πόντου Κομοτηνής με 3-1, σε ένα ματς το οποίο και η ομάδα του κυρίου Κυνηγόπουλου το πάλεψε όσο μπορούσε. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Παλτζί Μεχμέτ που σκόραρε δις. Ο Πόντος μείωσε σε 2-1 με το τέρμα που πέτυχε ο Αθανάσαρος, ενώ το τελικό 3-1 για την Ένωση σημείωσε ο Οζτζιάν Μεχμέτ.

Βιστωνίδα Κοπτερού-Αετός Μίσχου 3-1

Δεν σταματάει πουθενά το τρένο της Βιστωνίδας, που συνέχισε την πορεία του περνώντας και το εμπόδιο του Αετού Μίσχου, ο οποίος ανακοίνωσε και μια νέα μεταγραφή. Στο ντέρμπυ της αγωνιστικής οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μερτ Οζιγίτ, με τους γηπεδούχους ωστόσο να φέρνουν τούμπα το ματς πριν το ημίχρονο με την κεφαλιά του Γκιρετλί Ναζήμ και το σουτ του Μπίνμπασι Αλή. Ο τελευταίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σφράγισε την δίκαιη, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, νίκη της Βιστωνίδας.

ΑΟ Φαναρίου-ΑΣ Αγιοχωρίου 3-2

Σε ένα φανταστικό ματς, με το Φανάρι να προέρχεται από μια βαριά ήττα και το Αγιοχώρι να έχει δεχθεί μια επίσης βαριά τιμωρία, η οποία να σημειώσουμε πως τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ολόκληρη και θα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο το σωματείο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιστρέψουν από το 0-2 του ημιχρόνου, χάρη σε κάτι που ακούγεται πραγματικά απίθανο! Συγκεκριμένα στο ημίχρονο της αναμέτρησης ο Βαγγέλης Κολτσίδας, που μέχρι εκείνη την στιγμή του ματς αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας, έγινε επιθετικός! Τι ακολούθησε; Κατάφερε όχι μόνο να πετύχει δύο τέρματα ισοφαρίζοντας σε 2-2, αλλά να δώσει και την ασίστ του νικητήριου τέρματος, το οποίο πέτυχε ο Νίκος Μποτρότσος. Μια σημαντική νίκη ψυχολογικά και βαθμολογικά για την ομάδα του Φαναρίου, που ήρθε με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

Share it