Search

Τα νούμερα που επέλεξαν οι Λίτσκας, Σταματόπουλος, Μπαϊκαρά και οι υπόλοιποι παίκτες της Δόξας που έκανε αγιασμό πριν την πρεμιέρα!

Στο σπίτι της επέστρεψε μετά απο ενάμιση μήνα περιπλάνησης η Δόξα Δράμας, με τους “Μαυραετούς” να ετοιμάζονται για την πρεμιέρα της Κυριακής και το εντός έδρας παιχνίδι με την Καρδίτσα. Ενόψει του αγώνα τελέστηκε αγιασμός, παρουσία παικτών, τεχνικού τιμ και διοίκησης, με επικεφαλής φυσικά τον Γιάννη Μπύρο.

Ενώ  τους αριθμούς που θα φορούν στις φανέλες όλη τη σεζόν επέλεξαν οι 25 παίκτες της Δόξα Δράμας, ανάμεσα τους και οι Εβρίτες Παύλος Σταματόπουλος, Γιώργος Λίτσκας, αλλά και οι πρώην παίκτες των Ξάνθης και Πανθρακικού Ντενίζ Μπαϊκαρά, Παντελή Ριζογιάννη, Σταύρο Πεταυράκη και Βασίλη Μαρκόπουλο.

Αναλυτικά: 1. Μένκα, 2. Σπυρόπουλος, 3. Πεταυράκης, 4. Ριζογιάννης, 5. Ντατίδης, 6. Μαχαίρας, 7. Τσούτσης, 8. Όστοϊτς, 9. Μαρκόπουλος, 10. Ματσούκας, 14. Νατσιόπουλος, 17. Βούρας, 20. Γουνδουλάκης, 23. Βλάχος, 24. Παπαζούδης, 27. Ντιμιτρόφσκι, 28. Πετρόπουλος, 29. Γκότοβος, 33. Βιτλής, 34. Μπαϊκαρά, 42. Σταματόπουλος, 48. Ρανγκέλοφ, 91. Κάσες, 96. Βασιλειάδης, 99. Λίτσκας.

Share it