Search

Δύο στα δύο η Νίκη, 3-0 και τα Γιαννιτσά

Μετά το τρίποντο της πρεμιέρας κόντρα στον Αρχέλαο Κατερίνης, η Νίκη Αλεξανδρούπολης επικράτησε 3-0 σετ και του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών.

Το ματς για την 2η αγωνιστική της Α2 γυναικών είχε πολλά κοινά στοιχεία με το πρώτο που έδωσε η Νίκη και ένα από αυτά ήταν ότι η ομάδα του Έβρου είχε και πάλι απέναντι της έναν αδύναμο αντίπαλο τον οποίο και νίκησε χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Παρ’ όλα αυτά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια του Γιάννη Ανδρεάδη για την σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν τον αγώνα.

Ο κ. Ανδρεάδης είχε την ευκαιρία για δεύτερο σερί ματς να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλές αθλήτριες του και είναι ικανοποιημένος από αυτές, αλλά όπως τόνισε μετά τον αγώνα στις δηλώσεις του στο SportsAddict (θα τις δείτε σε βίντεο σε επόμενη ανάρτηση), από το επόμενο ματς αρχίζουν τα δύσκολα.

Τα σετ: 25-12, 25-15, 25-13

Συνθέσεις: 

Νίκη Αλεξ/πολης: Καρακύκλα, Νικολαΐδου, Σιούγγαρη, Καράμπαλη, Παρισάκη, Χατζηνικολάου, λ- Σιδερίδου. Αλλαγές: Καλογεροπούλου, Παπάζογλου, Ζυγερίδου, Δημητροπούλου, Τζήλλα, λ- Μπουλιώνη.

Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών: Αλατζίδου, Δόσπρα, Μάτσι, Μακρίδου, Καραφωτάκη, Παπαδοπούλου Σ., λ- Κάβαλη. Αλλαγές: Μαβίδου, Παπαδοπούλου Α., Μάγου.

Share it