Search

Έπαιξαν για την “Λάμψη” Δόξα Σταυρούπολης και ΑΕΚ Κυψέλης!

Σε μια σπουδαία πρωτοβουλία προχώρησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα της Δόξας Σταυρούπολης που δώρισε όλα τα έσοδα απο το παιχνίδι της ομάδας το περασμένο Σάββατο με την ΑΕΚ Κυψέλης  για την στήριξη του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Η ΛΑΜΨΗ».

Ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος της Δόξας Σταυρούπολης που μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικές δράσεις και εκτός αθλητισμού, προχώρησε για ακόμη μια χρονιά στην ιδιαίτερα αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη του στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Η ΛΑΜΨΗ», αλλά και την σημαντική της παρουσία και εκτός γηπέδων.

Όπως αποφασίστηκε τα έσοδα που υπήρχαν απο την αναμέτρηση με την ΑΕΚ Κυψέλης το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Σταυρούπολης θα διατεθούν για την ενίσχυση του αντικαρκινικού συλλόγου. Μάλιστα κατά την είσοδο τους οι δύο ομάδες συνοδεύονταν απο παιδιά της Ακαδημίας της Δόξας που φορούσαν μπλουζάκια με το σήμα της «Λάμψης», πρωτοβουλία άξια συγχαρητηρίων και  στήριξης που επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά πως οι σύλλογοι πέρα απο αθλητικοί μπορούν και πρέπει να έχουν έντονη παρουσία και εκτός γηπέδων.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ Β1 ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ

Share it