Search

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ξάνθης κάνοντας το 2/2 επί του Ηρακλή Ζυγού η Ασπίδα Ξάνθης!(+pics)

Την πρόκριση της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ξάνθη για δεύτερη διαδοχική χρονιά εξασφάλισε η Ασπίδα Ξάνθης που όχι μόνο διαφύλαξε το 1-0 του πρώτου ματς αλλά κατάφερε με τρία τέρματα στα τελευταία 12 λεπτά του αγώνα να κερδίσει για δεύτερη φορά τον Ηρακλή Ζυγού.

Η αναμέτρηση που διεξήχθη κάτω απο δύσκολες συνθήκες, με συνεχή βροχή, στο γήπεδο του Ζυγού ήταν αρκετά αμφίρροπη και δυνατή για 75′ και πλέον λεπτά, με τον Ηρακλή να είναι ελαφρώς καλύτερος και πιο απειλητικός στο πρώτο μέρος, με σημαντικότερες στιγμές τις προσπάθειες των Ζωσιμίδη και Πανταζίδη που δεν βρήκαν στόχο, και την Ασπίδα να έχει τον έλεγχο του αγώνα στο δεύτερο μέρος καταφέρνοντας μάλιστα να πάρει θριαμβευτικά την πρόκριση χάρις τα τρία γκολ που σημείωσαν οι Παπαδόπουλος, Χριστοφορίδης και Ζώτος.

Στο 78′ ο Νίκος Παπαδόπουλος(κεντρική φωτο) μετά απο γύρισμα θα κάνει το σουτ και παρά την προσπάθεια αμυντικών και Ευκαρπίδη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1 υπέρ της Ασπίδας. Μάλιστα με την ψυχολογία στα ύψη και όλο τον Ζυγό να έχει βγει στην επίθεση στο 85′ ο Χριστοφορίδης με προβολή σε κενή εστία έκανε το 0-2.

Ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις ο Ζώτος σε μια εξαιρετική αντεπίθεση των φιλοξενουμένων που έκαναν το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

Η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά πάει στην διακοπή έχοντας καταφέρει στο φινάλε της εβδομάδας να βρίσκεται μόνη πρώτη στην Α’ κατηγορία και έχοντας τσεκάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού, δηλαδή μέσα και στους δύο στόχους της ομάδας. Απο την άλλη η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη πλέον στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα με την διακοπή να βοηθά την ομάδα του Ζυγού να ανασυγκροτηθεί και να ξεκινήσει την αντεπίθεση της στο πρωτάθλημα απο το Νοέμβριο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Αγγελακόπουλο και Οτουζμπίρ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ(Γ. Δημητριάδης): Ευκαρπίδης, Δημητριάδης Β., Μπάτζιος Π., Μπάτζιος Δ., Κριεζής Π., Χασιώτης, Κριεζής Γ., Αρδούδας(78′ Τσετινές), Ζωσιμίδης(82′ Μπαργκάν), Πανταζίδης(52′ Παπαδόπουλος Α.), Κωφφίδης(74′ Κτίστης)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Χρ. Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Σαββόγλου(89′ Σαμαράς), Κοντογιαννίδης, Σαρηγιαννίδης Αλ., Κοντομιχάλης, Στεπανιάν(83′ Ζώτος), Κυριαζίδης, Δογανίδης, Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος(80′ Χατζηπαρασκευάς), Κατσής(87′ Γελαδάρης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Photo Credit:fb Ασπίδα Ξάνθης

Share it