Search

Μια νίκη και μία ήττα με παράπονα για τις Μεικτές ομάδες Νέων και Παίδων της Ξάνθης στην πρεμιέρα με Καβάλα!

Μια άνετη νίκη στους Νέους και μια ήττα με αρκετά παράπονα στους Παίδες, περιελάμβανε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος Μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης με αντίπαλο αυτήν της Καβάλας στην πόλη της Μακεδονίας.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την  αυλαία της διοργάνωσης η ομάδα Παίδων της Ξάνθης παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο πρώτο μισάωρο με τα τέρματα των Βουδούρη στο 5′ και Τσονάκα στο 30′, έβγαλε αντίδραση μείωσε σε 2-1 πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Εμρέ Γιουρούκ στο 40′, παράβαση που κέρδισε ο ίδιος.

Ενώ όπως έκλεισε το πρώτο μέρος ξεκίνησε και το δεύτερο με τους νεαρούς ξανθιώτες να φέρνουν το ματς στα ίσια με τέρμα του Μετεντζίδη στο 60′. Δύο λεπτά αργότερα όμως οι Καβαλιώτες πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Ανθουλάκη, σε μια φάση πάντως που οι ξανθιώτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για επιθετικό φάουλ.  Τρία λεπτά αργότερα οι ξανθιώτες άγγιξαν την ισοφάριση όμως το σουτ του Τσολακίδη χτύπησε στο δοκάρι των γηπεδούχων, ενώ στο φινάλε του αγώνα η ομάδα της Ξάνθης διαμαρτυρήθηκε έντονα για παράβαση στον Γιουρούκ μέσα στην περιοχή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χορόζογλου με βοηθούς τους Οικονομίδη και Ραβικάλη της ΕΠΣ Δράμας.

ΕΠΣ Καβάλας: Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου(46′ Λασκαράκης), Τσονάκας, Ορφανίδης(64′ Ξανθόπουλος), Ματσάγκος, Συμεωνίδης, Βουδούρης, Τζεράκης, Μεσίνης(79′ Λασκαράκης), Ανθουλάκης, Δεληγιαννίδης(71′ Δούμας)

ΕΠΣ Ξάνθης(Απ. Κουτρουλός): Χατζής, Μαρκοσιάν, Κούτρας, Τυριακής, Χαϊτίδης, Αγγελίδης(23′ Τσολακίδης), Αναστασιάδης, Μετεντζίδης, Πιστικός, Γιουρούκ, Χατζηβασιλείου(74′ Καραγεώργος)

Άνετο διπλό για τους Νέους 

Στους Νέους τα πράγματα ήταν πιο απλά για τους Νέους της Ξάνθης, που είχαν επιβλητική παρουσία και κατάφεραν απο τα πρώτα κιόλας να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητα τους, ανοίγοντας το σκορ στο 5′ με τον Χρήστο Μαρκοσιάν, ενώ στο 18′ ο Μπαζοίδης έκανε το 0-2, η ομάδα της Καβάλας μείωσε στο 22′ με το Νομικό, όμως με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μαρκοσιάν κέρδισε πέναλτι με τον συμπαίκτη του στον Απόλλωνα Ξάνθης Δημήτρη Μπαζοίδη να ευστοχεί απο τα 11μέτρα για το 1-3 που έμελλε να είναι  και το τελικό σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γεωργιτσόπουλος με βοηθούς τους Οικονομίδη και Ραβικάλη της ΕΠΣ Δράμας

ΕΠΣ Καβάλας: Μαϊμαρέλης, Βλαχόπουλος(62′ Κυζάκης), Μαλανδρής, Σιδηρόπουλος(46′ Σταματάκης), Τσαλμάς, Κουκούμης(58′ Βακιρτζής), Νομικός, Παρασκευάς, Κλοκίδης, Λώλης(65′ Παπάζογλου), Άγγος

ΕΠΣ Ξάνθης(Απ. Κουτρουλός): Ομέρογλου, Μπαργκάν, Πετρίδης, Γκασπαριάν, Χρυσοσπάθης, Ευθυμιάδης(73′ Περτσανίδης), Μπαζοίδης), Αραμπατζής, (88′ Τσετινές), Μουστάκης(57′ Γκριγκοριάν), Μαρκοσιάν(85′ Κουτσόγλου), Ρουστέμ

Share it