Search

Αντίθετες ΠΑΕ Ποντίων και Δόξα Σώστη με την διεξαγωγή των αγώνων την 28η Οκτωβρίου!

Την αντίθεσή τους σχετικά με την διεξαγωγή των αγώνων της 5ης αγωνιστικής ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου εξέφρασαν ΠΑΕ Ποντίων και Δόξα Σώστη! Η Δόξα Σώστη αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία, οι αγώνες τις οποίας διεξάγονται Σάββατο και τονίζει πως αν τελικά οι αγώνες διεξαχθούν κανονικά τότε και η ίδια θα δώσει το παρών στο γήπεδο. Από την άλλη η ΠΑΕ Ποντίων μπορεί να αγωνίζεται Κυριακή, αφού μετέχει στην Β’ κατηγορία, ωστόσο θεωρεί λανθασμένο το γεγονός να διεξάγονται αγώνες την ημέρα της Εθνικής επετείου. Αναλυτικά:

Η ανακοίνωση της Δόξας Σώστη:

Εμείς είμαστε αντίθετοι σε αγωνιστική την μέρα εθνικής γιορτής εκτός αν συντρέχουν πραγματικοί λόγοι. Δεν είναι θέμα αγωνιστικό για την ομάδα μας αλλά ηθικό. Σε περίπτωση όμως μη αναβολής θα αγωνιστούμε κανονικά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ποντίων:

Η 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΑΡΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ -ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟ ΕΘΙΜΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΟΥΛΑ…Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΑΒΡΗΙΛΙΔΗΣ ΜΑΝΟΣ ΟΡΙΣΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ-ΚΑΘΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ…ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.. ΓΙΑΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ#ΟΧΙ# ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑΤΑΙ ΔΕΟΝΤΩΣ…..ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ.

Να σημειώσουμε ωστόσο πως στον νομό Ροδόπης δεν είναι η πρώτη φορά που θα διεξαχθούν αγώνες ποδοσφαίρου ανήμερα μιας Εθνικής επετείου, ενώ έχουν οριστεί αγώνες και σε άλλους νομούς, όπως του Έβρου και των Σερρών.

Share it