Search

Ασταμάτητη μοιάζει η Βιστωνίδα Κοπτερού που ξεπέρασε το εμπόδιο και του Αετού Μίσχου!

Στο πιο ενδιαφέρον ματς της 4ης αγωνιστικής στην Β’ ΕΠΣ Θράκης, η Βιστωνίδα Κοπτερού επικράτησε με 3-1 του Αετού Μίσχου!

Οι γηπεδούχοι οι οποίοι φαίνονται ασταμάτητοι στις πρώτες αγωνιστικές, πρόσθεσαν άλλη μία νίκη στο ενεργητικό τους, βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ το γκολ που δέχθηκαν στο ματς με τον Αετό ήταν το πρώτο στο φετινό πρωτάθλημα! Από την άλλη η ομάδα του κυρίου Κουρουκεχαγιά γνώρισε την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα, αποτέλεσμα της μέτριας εμφάνισης που πραγματοποίησε.

Ο Μίσχος ήταν αυτός που κατάφερε να προηγηθεί, στην πρώτη του επικίνδυνη επίσκεψη στα καρέ του Κοπτερού, με την κεφαλιά του Μερτ Οζιγίτ. Οι γηπεδούχοι ωστόσο κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ πριν την λήξη του ημιχρόνου. Αρχικά ο Γκιρετλί Ναζήμ ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ιμπίς Ριτβάν, ενώ λίγο αργότερα ο Μπίνμπασι Αλή με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του για το 2-1. Το τελικό 3-1 σημείωσε και πάλι ο Μπίνμπασι Αλή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Share it