Search

Φιλικό με την βουλγαρική Ολύμπια Σούμεν για την Ροδόπη ’87

Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στο νομό Ροδόπης η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Βουλγαρίας Ολύμπια Σούμεν, που θα φιλοξενηθεί στις κατασκηνώσεις της Μαρώνειας.

Μαζί με την αποστολή θα έρθουν και γονείς των κοριτσιών που θα μείνουν σε ξενοδοχεία της Ροδόπης. Την Κυριακή στις 12:30 θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στις δύο γυναικείες ομάδες και θα ακολουθήσει γεύμα. Τη διοργάνωση στηρίζει ο δήμος Κομοτηνής, η ΕΠΣ Θράκης και η ΚΤΕΛ ΑΕ.

Κληθείσα να σχολιάσει αυτή την πρωτοβουλία, η προπονήτρια της Ροδόπης Βίκυ Περιβολοπούλου εξηγεί ότι “ο πρόεδρος της ομάδας της Βουλγαρίας είναι Έλληνας και διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις. Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα παιχνίδι φέτος στην Κομοτηνή κι ένα του χρόνου στη Βουλγαρία, ώστε να αναπτύξουμε τη συνεργασία των ομάδων σε πολλά επίπεδα. Η ομάδα της Βουλγαρίας είχε ξαναέρθει στην Ελλάδα, ως Ολύμπια Σόφιας, στο πρώτο βαλκανικό τουρνουά που είχαμε διοργανώσει στην Αλεξανδρούπολη και στο όποιο συμμετείχαμε ως μικτή Θράκης. Εκεί η βουλγάρικη ομάδα είχε συμμετάσχει μαζί με τη μικτή Σερρών”.

 

Share it