Search

Συνεχίζει το σερί του ο Αστέρας Μαγικού με μεγάλο διπλό επί του ελλιπή Εχίνου Σπορ

Συνεχίζει το εντυπωσιακό σερί νικών του ο Αστέρας Μαγικού που μετά την ήττα στην πρεμιέρα μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες, καταφέρνοντας να φύγει με μεγάλη νίκη με 2-0 μέσα στην έδρα του Εχίνου Σπορ.

Η ομάδα του Εχίνου που υπέστη την πρώτη της ήττα στην χρονιά, είχε αρκετά προβλήματα καθώς δεν μπορούσαν να αγωνιστούν οι Μποασή και Χότσκα που αποβλήθηκαν απο το ισόπαλο ματς της περασμένης αγωνιστικής με την ΑΕ Ξάνθης.

Το παιχνίδι μέχρι και το 70′ ήταν απόλυτα ισορροπημένο με καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες, ενώ ακόμα και στις κόκκινες υπήρχε ισορροπία με κάθε ομάδα να χάνει απο έναν παίκτη καθώς ο Αχμετσίκ για τους γηπεδούχους στο 50′ και ο Σνιμσίκοβ για τους φιλοξενούμενους στο 58′ αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη ο πρώτος με απευθείας για εξύβριση ο δεύτερος.

Στο 72′ ο πρώην επιθετικός του Εχίνου Παναγιώτης Χατζηνίκος σκόραρε για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, για να έρθει οκτώ λεπτά αργότερα ο Βούλκος με ωραία προσπάθεια να διαμορφώσει το τελικό 0-2 και μια μεγάλη νίκη για τον Αστέρα Μαγικού μέσα σε μια απο τις πλέον δύσκολες της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα του Εχίνου μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα στρέφει την προσοχή της στο Κύπελλο αναζητώντας “γιατρειά” με την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, έχοντας μπροστά της το μάτς με τον Ατρόμητο στην Χρύσα οπού καλείται να υπερασπιστεί το 6-2 του πρώτου μάτς. Απο την άλλη ομάδα του Άγγελου Γιοβανόπουλου έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί με το αγωνιστικό ρεπό λόγω της 28ης και  να διευρύνει ακόμη περισσότερο το νικηφόρο σερί της.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς τους Πεχλεβανούδη και Ξυνό.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ(Εκ. Καμπούρ – Σ. Γιουρούκ): Ζώης, Μουαρέμογλου, Τσακίρ Τζέμ(76′ Μιχαηλίδης Κ.), Αλή Τασίν(70′ Κεχαγιά), Τζομιάδης, Καδρή, Αχμετσίκ, Μιχαηλίδης Ηλ., Χουσμέν, Γεωργιάδης, Χατζηχασάνογλου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΙΚΟΥ(Αγγ. Γιοβανόπουλος): Θεοχάρους, Μπαξεβάνης, Φουρκάν, Καλτσίδης, Μπακάλ, Τσουβαλίδης, Εφέντη, Βούλκος, Χατζηνίκος(87′ Ξανθόπουλος), Ευθυμιάδης(60′ Ανδρέου), Σνιμσίκοβ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Share it