Search

Σπόντες Τσιώλη για Λουτσέσκου: “Άν ήταν Έλληνας θα τον είχαν…κρεμάσει στην Τούμπα”

Ο Σάκης Τσιώλης σχολίασε στο Metropolis 95.5 την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και στην τακτική του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής της Ξάνθης Σάκης Τσιώλης και αναφέρθηκε στο χθεσινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και στάθηκε ιδιαίτερα στα λάθη του Ράζβαν Λουτσέσκου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λουτσέσκου ήταν αυτ΄πς που τον αντικατέστησε στον πάγκο της ξανθιώτικης ομάδας προ τριετίας.Αναλυτικά όσα είπε:

«Ναι μεν ο ΠΑΟΚ είχε τις τελικές που έκανε, όμως, μόνο 2-3 εξ αυτών μύριζαν γκολ. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με πολύ καλή ψυχολογία, δεν εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα που είχε ο Ολυμπιακό. Με το αποτέλεσμα αυτό, έβαλε πολύ δυνατά στο κόλπο του πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό. Σε αντίθετη περίπτωση, θα τον είχε τραυματίσει θανάσιμα».

Για τα λάθη του Λουτσέσκου: «Με τόσα ερωτήματα που τίθενται, αν ήταν Έλληνας θα είχε κρεμαστεί ήδη στην Τούμπα. Ο Μπίσεσβαρ είναι ένας παίκτης που τον λατρεύω. Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς ξεκινάει ο ΠΑΟΚ χωρίς αυτόν. Μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στις κλειστές άμυνες. Μπήκε πολύ αργά. Με εξέπληξε και η μη χρησιμοποίηση του Πέλκα, ο οποίος είναι ο παίκτης που ξελασπώνει τον ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια. Με τη φόρμα που τον διακρίνει, είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πολλά μεσοεπιθετικά».

Για τη χρησιμοποίηση του Τζάλμα Κάμπος: «Ο Πέλκας με τον Μπίσεσβαρ θα ήταν πιο χρήσιμοι αντί του Κάμπος τη στιγμή που μπήκε. Αν τον έβαζε στην αρχή του αγώνα, θα έβρισκε χώρους για να δημιουργήσει ρήγματα. Στη συγκεκριμένη στιγμή, εγώ θα έβαζα Πέλκα και Μπίσεσβαρ».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Μετά το γκολ ο Ολυμπιακός έδωσε χώρο στον ΠΑΟΚ και αβίαστα πολλές στημένες φάσεις εκτός περιοχής. Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες όπως οι Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια περίμενα ότι θα έβαζε ένα γκολ από στημένη φάση. Ήταν μια ευκαιρία χθες για τον ΠΑΟΚ για να αφήσει με προβλήματα τον Ολυμπιακό».

Share it