Search

Πεντάστερος πριν τον…τελικό με Ασπίδα ο Ηρακλής Ζυγού κόντρα στον Ερμή Μάνδρας

Επιτέλους νίκη  στο πρωτάθλημα για τον Ηρακλή Ζυγού, με την ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη μάλιστα να φτάνει στην πρώτη νίκη της χρονιάς με επιβλητική νίκη επί του Ερμή Μάνδρας κερδίζοντας τον με 5-1.

Η ομάδα του Ζυγού μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και αφού είδε το δοκάρι να σταματά το σουτ του Κριεζή στο 5′ ανέβασε την απόδοση της και πήρε νωρίς προβάδισμα, χάρις το τέρμα που σημείωσε ο Γιώργος Κριεζής στο 9′, μάλιστα ο Κριεζής ήταν και αυτός που διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του όταν στο 30′ με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων διαμορφώνοντας το σκορ του πρώτου μέρους.

Όπως στο πρώτο  μέρος έτσι και στο δεύτερο η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μέσα 15′ λεπτά απο το 60′ μέχρι το 75′ με τέρματα των Ζωσιμίδη, Παπαδόπουλου και Κριεζή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0, με το μοναδικό που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 5-1 με πολύ δυνατό και  ωραίο σουτ του Δημήτρη Σίμου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πλέον στην ομάδα του Ζυγού στρέφουν την προσοχή τους στον “τελικό” με την Ασπίδα Ξάνθης για το Κύπελλο με τον Ηρακλή να καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 απο το πρώτο ματς για να προκριθεί στα ημιτελικά του θεσμού. Χάλασε την  καλή εικόνα των προηγούμενων αγώνων με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Ερμή Μάνδρας με τον Βασίλη Κωνσταντινίδη να έχει την ευκαιρία με το ρεπό λόγω της 28ης να δέσει ακόμη  περισσότερο την  ομάδα του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Βαχαβιώλο και Μπούρα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ(Γ. Δημητριάδης): Ευκαρπίδης, Δημητριάδης Μπάτζιος Π.(70′ Τηλαβερίδης), Κριεζής Π., Μπάτζιος Δ., Χασιώτης, Κριεζής Γ., Ψαρόπουλος(58′ Παπαδόπουλος), Πανταζίδης, Ζωσιμίδης(65′ Μπαργκάν), Κωφφίδης(53′ Κτίστης)

ΕΡΜΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ(Β. Κωνσταντινίδης): Καραπάνος, Σίμος, Καραμεταξάς, Λαμπριανίδης(58′ Φωκίδης), Γκαλέντζος, Κουμουλίδης, Σογκάνι, Κουρού, Γκοζντάρι(85′ Μαυρόπουλος), Σιάνκο(85′ Τσιλιγκρός), Σεπετσή(58′ Αμπατζή)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Share it