Search

Ξέσπασε στον ΑΟ Θράκης με 7 γκολ η Μαΐστρος!

Μετά την αναπάντεχη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Φουρτούνα Αλεξ/πολης, ο ΑΟ Μαΐστρου επικράτησε 7-2 στην έδρα του ΑΟ Θράκης.

Στο 23′ μετά από συνδυασμό Μούκα – Καραλίδη, ο Αντωνιάδης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Τρία λεπτά αργότερα, μετά από λάθος στη μεσαία γραμμή του ΑΟΘ ο Καραλίδης θα κλέψει θα δώσει στον Αντωνιάδη, εκείνος στον Παπαδόπουλο και ο τελευταίος με τη μία θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Στο 35′ ο Αντωνιάδης μπήκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και σούταρε στο δοκάρι. Ο Καραλίδης πήρε το ριμπάουντ, έδωσε στον Παπαδόπουλο το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Κεχαγιάς και στη συνέχεια ο Αντωνιάδης πλάσαρε για το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το 3-0. Το τέταρτο τέρμα της Μαΐστρου θα έρθει με αυτογκόλ του Αβετίδη μετά από εκτέλεση φάουλ του Σιμσιρίκη στο 45′.

Στο δεύτερο μέρος και στο 56′ μετά από ωραία προσπάθεια του Νότη, ο Σιμσιρίκης θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Στο 63′ ο Παπαδόπουλος θα πετύχει και δεύτερο γκολ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή για το 6-0, ενώ 7 λεπτά μετά ο Νότης θα σκοράρει μετά από επέλαση και πάσα του Αντωνιάδη. Οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να πετύχουν δύο γκολ προς το τέλος του ματς. Αρχικά ο Κυζερίδης θα μειώσει σε 7-1 στο 78′ και στο 81′ μετά από σουτ του ίδιου παίκτη που σταμάτησε στο δοκάρι, η μπάλα θα φτάσει στον Καραμούζα ο οποίος θα διαμορφώσει το τελικό 7-2.

Συνθέσεις:

ΑΟ Θράκης: Κεχαγιάς, Τουλουκτσής, Τσομπάνης (46′ Ευστρατιάδης), Τσαμπαζόγλου, Αβετίδης, Αβροσιάδης, Φλωρίνας (46′ Κλούβας), Κυζερίδης, Πεκιαρίδης, Γραικίδης (44′ Λαζίδης), Καραμούζας.

ΑΟ Μαΐστρου: Δογάνης (66′ Παρασίδης), Μούκα (72′ Σαλαμανάκης), Σιμσιρίκης, Μελαδένιος, Καπουκράνης, Παρασκευάς, Δημούτσης, Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Λαγός (46′ Λάινας), Καραλίδης (53′ Νότης).

 

Share it