Search

Με δύο χρυσά επέστρεψε από τη Λάρισα ο ΑΟ Θραξ!

Με τετραμελή αποστολή εκπροσωπήθηκε ο σύλλογος Α.Ο. Θραξ στο Thessalia Open 2017, επιστρέφοντας από τη Λάρισα με δύο πρωτιές!

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Thessalia Open 2017 υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing ΠΟΚ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων στα στυλ: kick light, light contact, point fighting, low kick, K1.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν 18 σωματεία από όλη την Ελλάδα με 250 αθλητές. Διοργανωτής ήταν ο Παναγιώτης Τσεκούρας Παναγιώτης και η ‘Warriors Camp’ .

Στο Πρωτάθλημα αυτό ο Αθλητικός Σύλλογος Α.Ο. Θραξ, με εκπαιδευτή τον Ιωάννη Κάλφα συμμετείχε στο στυλ kick light και low kick με τους ακόλουθους αθλητές: Ασπασία Τέγου στα 75 κιλά, Παναγιώτης Ρόιδος στα 67 κιλά, Λεωνίδας Αλμπανίδης στα 60 κιλά, Βιτάλιος Περπερίδης στα 91 κιλά. Τα αποτελέσματα είναι τα παρακάτω: 1η θέση Λεωνίδας Αλμπανίδης, 1η θέση Παναγιώτης Ρόιδος, ισοπαλία Ασπασία Τέγου.

Τα μηνύματα που άφησαν οι αθλητές ήταν αισιόδοξα και έδωσαν την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν τη μεθοδική δουλειά για ίδιες και μεγαλύτερες επιτυχίες στις επόμενες διοργανώσεις!

Share it