Search

Ζορίστηκε αλλά κέρδισε στον Κύρνο και πάτησε κορυφή η Ασπίδα Ξάνθης που κοιτάζει τον “τελικό” με Ζυγό

Με χρυσό σκόρερ τον Γιάννη Χριστοφορίδη που σκόραρε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων η Ασπίδα Ξάνθης πέρασε νικηφόρα απο την έδρα του Νέστου Κύρνου πατώντας κορυφή μετά την ισοπαλία στο Απόλλων – Πετεινός.

Η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά τα βρήκε “σκούρα” απέναντι στην μαχητική ομάδα του Νέστου Κύρνου, που παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στην αρχή του πρωταθλήματος παλεύει όλα τα ματς και βελτιώνεται συνεχώς, με την ομάδα της Ασπίδας έστω και δύσκολα να παίρνει αυτό που θέλει χάρις την  κεφαλιά του Χριστοφορίδη στο φινάλε του αγώνα.

Η ομάδα της Ασπίδας είχε τα ηνία του αγώνα, ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα όμως έβλεπε είτε τον Ικρέμογλου είτε τα δοκάρια του, είχε δύο ο Χριστοφορίδης με σουτ και κεφαλιά λίγα λεπτά πριν το γκολ της νίκης, να την σταματά.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά έμεινε μόνη πρώτη όμως ουδείς ασχολείται με το πρωτάθλημα αυτή την στιγμή μια και στο μυαλό όλων είναι το μεγάλο ματς της Τετάρτης με τον Ηρακλή στον Ζυγό που κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Θετικά σημάδια παρατήρησε στην ομάδα του ο Τάσος Κελλίδης, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να θεωρούν θέμα χρόνου να αρχίσουν να έρχονται θετικά αποτελέσματα για τον σύλλογο.

Νέστος Κύρνου – Ασπίδα Ξάνθης  0-1(93′ Χριστοφορίδης)

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Οτουζμπίρ και Ιωαννίδη.

ΝΕΣΤΟΣ ΚΥΡΝΟΥ(Τ. Κελλίδης): Ικρέμογλου, Χασάν Ορτσούν, Τριανταφυλλάκης, Κελλίδης Ν.(20′ Κελλίδης Δ., 68′ Σερίφογλου), Φερίτογλου, Μουζαφέρογλου, Σαλήογλου(80′ Φεράτογλου), Αλήογλου, Μουρτεζάογλου(60′ Αρίφογλου), Χαλήτογλου, Μουμίνογλου

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Χρ. Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Νταμπανλής, Τζαρτάκης, Σαρηγιαννίδης Αλ., Νικολούδης(64′ Χαραλαμπίδης), Στεπανιάν, Κυριαζίδης, Γελαδάρης(79′ Ζώτος), Χριστοφορίδης, Χατζηπαρασκευάς, Κατσής(72′ Πεντεζίδης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Share it