Search

Ανακοίνωσε Κυριακίδη ο Εθνικός

Παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης είναι και επίσημα ο Βασίλης Κυριακίδης.

Ο Κυριακίδης, για την μεταγραφή του οποίου στον Εθνικό ενημερωθήκατε πρώτοι από το SportsAddict (θυμηθείτε εδώ), θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό «όπλο» στη φετινή σεζόν για τους Παπαράδη – Φλώρο.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Βασίλη Κυριακίδη.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας, εντάσσεται επίσημα, από την 20η Οκτωβρίου 2017, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο πορτιέρο του Εθνικού Αλεξανδούπολης, αποκτήθηκε από την Α.Ε. Διδυμοτείχου, με την οποία, τη σεζόν 2016/2017, κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Έβρου.

Ο Βασίλης Κυριακίδης ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Ορφέα Αλεξανδρούπολης (μετέπειτα ως Ένωση Θράκης). Στα εφηβικά του χρόνια αγωνίστηκε στον Α.Ο. Αλεξανδρούπολης. Στον πρώτο κύκλο των σπουδών του μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη για δύο χρονιές και αγωνίστηκε την κάθε σεζόν σε ομάδες της Δ’ Εθνικής (2006/2007: Αχιλλέας Νεοκάστρου (Ημαθία), 2007/2008: Νίκη Πολυγύρου (Χαλκιδική)). Στη συνέχεια επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη, φορώντας τη φανέλα της Α.Ε.Ν. Χηλής για τρία χρόνια, με την οποία πανηγύρισε στην τελευταία του σεζόν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Έβρου και την άνοδο της ομάδας στη Δ’ Εθνική.

Επόμενος του σταθμός ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, όπου και φόρεσε τα μπλε για δύο αγωνιστικές περιόδους (2011/2012 και 2012/2013). Αργότερα υπήρξε μια σύντομη αγωνιστική απραξία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπου έλαβε τέλος το καλοκαίρι του 2015 όταν και φόρεσε ξανά τη φανέλα του Α.Ο. Αλεξανδρούπολης. Ένα χρόνο αργότερα αγωνίστηκε στον Α. Ο. Ιπποκράτη για 6 μήνες. Τον Ιανουάριο του 2017 απομακρύνθηκε από τις ομάδες της Αλεξανδρούπολης, φόρεσε τη φανέλα της Α.Ε. Διδυμοτείχου και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Έβρου (και την άνοδο στην Γ’ Εθνική), και το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Έβρου».

Share it