Search

Τρίποντο για Πέπλο, 1-0 κόντρα στο Ασπρονέρι

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Πέπλος επικρατώντας 1-0 εντός έδρας του Ατρόμητου Ασπρονερίου.

Έτσι ο Πέπλος έφτασε τους 6 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Κεντρικού Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Έβρου.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε με φοβερή εκτέλεση φάουλ ο αρχηγός του Πέπλου Τσοτανίδης στο 20′.

Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν πολύ καλό καθώς οι 2 ομάδες έχασαν σωρεία ευκαιριών. Για τον Πέπλο 4 καλές ευκαιρίες έχασε ο Βερανούδης στο πρώτο ημίχρονο, οι 3 με σουτ και μια με κεφαλιά.

Στο 70′ ακυρώθηκε τέρμα των φιλοξενούμενων ως οφσάιντ. Στη φάση αυτή ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Κωσταντάκης απέβαλε τον προπονητή του Ασπρονερίου.

Στο δεύτερο μέρος oι πιο κλασικές ευκαιρίες των γηπεδούχων έγιναν προς το φινάλε του αγώνα, με τον Δαλακάκη στο 80′ να χάνει τετ α τετ. Στο 83′ ο Δεμιράκος επίσης με τετ α τετ δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στο 89′ ο Γιαλαματζής έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη, όταν αστόχησε από ευνοϊκή θέση. Από την άλλη, ο Βαφειάδης ήταν πολύ καλός και διατήρησε το μηδέν, ενώ σε 2 περιπτώσεις οι Τσιπλάκης (στο πρώτο μέρος) και Τσοτανίδης (στο δευτερο) έσωσαν πάνω στη γραμμή, στερώντας από το Ασπρονέρι ένα γκολ.

Συνθέσεις:

Πέπλος: Βαφειάδης, Καμέας, Δαλακάκης, Σωτηρίου, Τσιπλάκης, Παπατζελάκης, Ναβροζίδης, Τσοτανίδης, Σαλαμπάσης, Δεμιράκος (85′ Γιαλαματζής), Βερανούδης (50′ Λαμπίδης).

Ασπρονέρι: Αντωνούδης, Παπαδόπουλος, Πεχλεβανούδης, Τσιλφάκης, Σισσούδης, Παρασχούδης Β., Καμπορούδης, Παρασχούδης Γ., Τερτσούδης, Κυρούδης, Σαραμνούδης.

Share it