Search

Συγχαρητήρια από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής σε Βοργιατζίδη και Κόσμιο για το fair play κόντρα στα Παγούρια

Μετά την ευχαριστήρια ανακοίνωση της Αναγέννησης Παγουρίων (θυμηθείτε εδώ), ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ Κοσμίου να συγχαρεί τον ποδοσφαιριστή του Χρήστο Βοργιατζίδη για την κίνηση fair play που έκανε.

Η ανακοίνωση:

«Η ακαδημία μας του ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ αλλά και το ΔΣ της ακαδημίας θέλει να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια στον προπονητή της Χρήστο Βοργιατζίδη, ο οποίος αγωνιζόμενος ως παίκτης του ΠΑΟΚ Κοσμίου απέναντι στην Αναγέννηση Παγουριών ύστερα από δική του πρωτοβουλία, έγινε το fair play της χρονιάς στον νομό μας.

Συγκεκριμένα ο Ημαθιώτης μεσοεπιθετικός θεώρησε όπως και οι συμπαίκτες του πως το γκολ που πέτυχε η ομάδα του δεν ήταν τίμιο, αφού ο αντίπαλος τερματοφύλακας βρισκόταν χτυπημένος στο έδαφος και έτσι κατόπιν συννενόησης με τον προπονητή του επέτρέψαν στους αντίπαλους να σκοράρουν χωρίς πίεση ως ένδειξη τιμιότητας και ήθους που διακατέχει τον ίδιο .

Η ακαδημία μας μέσα από αυτούς τους αξιοσέβαστους ανθρώπους όπως ο κύριος Βοργιατζίδης μαθαίνει στα παιδιά της να πρεσβεύουν τα αθλητικά ιδεώδη του ευ αγωνίζεσθαι και τον σεβασμό τους στον αντίπαλο. Ο κ. Χρήστος Βοργιατζίδης είναι τελειόφοιτος φοιτητής της σχολής των ΤΕΦΑΑ και αποτελεί ως προπονητής ένα από τα κύρια πρόσωπα της ακαδημίας ως προς την σωστή ποδοσφαιρική ανατροφή των μικρών μας αθλητών».

Share it