Search

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε ο Κομψάτος Πολυάνθου από την Δόξα Σώστη!

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης η Δόξα Σώστη επικράτησε με 4-0 του Κομψάτου Πολυάνθου!

Οι γηπεδούχοι που παραμένουν σταθεροί αποδοτικά στις μέχρι στιγμής εμφανίσεις τους, έκαμψαν την αντίσταση της ομάδας του Πέτρου Δημόπουλου και κατέκτησαν δίκαια την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Ο κύριος Παναγιώτης Τσιπουργκένης είδε την ομάδα του να παίρνει το προβάδισμα από μια λάθος εκτίμηση του κίπερ του Κομψάτου στο τέλος του πρώτου μέρους, αποκτώντας και το ψυχολογικό αβαντάζ. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι για άλλο ένα ματς είχαν σημαντικές απουσίες, προσπάθησαν να φανούν πιο απειλητικοί, όμως τελικά έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο με άδεια χέρια. Χαρακτηριστικό του ματς οι πέντε (!) κόκκινες κάρτες που υπέδειξε ο διαιτητής κύριος Χαρίτσης που είχε για βοηθούς τους Μπαλάφα και Καραγιάννη!

Μόλις στο πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά με το σουτ του Σιόζιου μέσα από την μικρή περιοχή, που απόκρουσε ο Διαμαλής, ενώ ο Κομψάτος είχε την πρώτη του τελική ένα λεπτό αργότερα με το σουτ του Αμαξόπουλου που έφυγε ψηλά άουτ. Στο 33′ σε φάση διαρκείας στα καρέ του Κομψάτου, το σουτ του Καλοδημίδη κόντραρε και στη συνέχεια το νέο σουτ που επιχείρησε ο Μαλλιαρός, έδιωξε με τις γροθιές ο Διαμαλής. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, στο 45+1′, η Δόξα Σώστη άνοιξε το σκορ. Αυτός που πέτυχε το τέρμα ήταν ο Ανδρίκου μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον τερματοφύλακα του Πολυάνθου να μην υπολογίζει σωστά την τροχιά της μπάλας και την τελευταία να περνά την γραμμή σύμφωνα με την υπόδειξη του α’ βοηθού, Καραγιάννη, με τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων ωστόσο να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφασή του αυτή.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με το πλασέ του Σιόζιου που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Διαμαλή. Στο 50′ στην πιο σημαντική φάση του Κομψάτου στο ματς το γυριστό σουτ του Χατζηαντωνίου έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Πατερέλλη, ενώ στο 73′ και το 74′ ο πορτιέρο του Πολυάνθου πραγματοποίησε άλλες δύο σπουδαίες επεμβάσεις στις προσπάθειες των Βουλγαρίδη και Μυλωθρού. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν τελικά να πετύχουν το 2-0 στο 75′ με την κεφαλιά του Βουλγαρίδη από το κόρνερ του Καλοδημίδη, ενώ τρία λεπτά αργότερα πέτυχαν και το 3-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανδρίκου. Να σημειώσουμε πως και σε αυτή τη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για την υπόδειξη πέναλτι, αφού όπως υποστηρίζουν η ανατροπή έγινε εκτός περιοχής. Στο 84′ η Δόξα είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Ανδρίκου, ενώ το τελικό 4-0 γράφτηκε στο 90+1′ με νέα εκτέλεση φάουλ, από τον Σταυρόπουλο αυτή τη φορά, σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου.

Να σημειώσουμε πως και οι πέντε κόκκινες υποδείχθηκαν στο δεύτερο μέρος. Συγκεκριμένα στο 56′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Δημόπουλος για χτύπημα εκτός φάσης, αφού όμως, όπως υποστηρίζει, αρχικά έγινε και αυτός αποδέκτης παρόμοιας ενέργειας. Στο 63′ ήταν η σειρά του Μπανάσα από πλευράς Σώστη να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια για αντιαθλητική συμπεριφορά, στο 80′ Σιόζιος και Αμαξόπουλος είδαν την δεύτερη κίτρινη και τέλος στο 87′ ο Χαμουζάς του Κομψάτου είδε επίσης την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Δόξα Σώστη: Πατερέλλης, Σταυρόπουλος, Τέφος, Ανδρίκου, Παπουτσής, Γεωργακόπουλος (79′ Παπαδoπουλος), Μαλλιαρός (47′ Μυλωθρός), Μουσταφά Ογούζ (35′ Λάβδας (71′ Βουλγαρίδης)), Σιόζιος, Καλοδημίδης, Μπανάσας.
Κομψάτος Πολυάνθου: Διαμαλής, Χαμουζάς, Σταμπολής, Θεοδωρίδης (80′ Κουβαλάκης), Ροδουσάκης, Δημόπουλος, Αμαξόπουλος, Χαλήλ Λατήφ (71′ Μπεκήρ Σοφτά), Χατζηαντωνίου, Ψυλάκης, Μανούκας (46′ Μουμίν Αϊκούτ).

Share it