Search

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Ξάνθης απο Κεντητή και Άτλα Σελίνου με 8 τέρματα και ανατροπή στην ανατροπή!

Ένα απο τα παιχνίδια που αποτελούν εξαιρετική διαφήμιση του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου είχαμε στην Κεντητή οπού η τοπική ομάδα αναδείχτηκε ισόπαλη με 4-4! με τον Άτλα Σελίνου σε ένα ματς με εκπληκτική διακύμανση και συνεχής ανατροπές.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 7′ με σουτ του Αχμέτογλου πήραν προβάδισμα στο σκορ, ενώ στο 34′ ο Γιουσούφογλου διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Εκεί που οι γηπεδούχοι πήγαιναν με σημαντικό προβάδισμα στα αποδυτήρια ήρθε στο 44′ ο Ντόκο να κερδίσει το πέναλτι μετά απο ανατροπή απο τον Δομπράκη με το Νίκο Καλαμάρη να μην αστοχεί κάνοντας το 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο η ομάδα της Κεντητής μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με τέρμα του Αχμέτογλου έκανε το 3-1. Κάπου εκεί ξεκίνησε η εκπληκτική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων που κατάφεραν να ανατρέψουν πλήρως την κατάσταση, μειώνοντας αρχικά σε 3-2 με σουτ του Ντόκο στο 58′ ενώ στο 80′ ο Αδαμίδης έκανε το 3-3 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Στο 87′ και με το ματς να έχει πάρει τρομερό ρυθμό η ομάδα του Σελίνου έκανε την απόλυτη ανατροπή με το νεαρό Νίκο Καλαμάρη που πέρασε ως αλλαγή να κάνει το 3-4. Το σοκ της ανατροπής γλύτωσε για την ομάδα της Κεντητής ο Ονούρ Ισμέτογλου με σούτ στις καθυστερήσεις του αγώνα

Το εκπληκτικό για την ομάδα του Μουσταφά Νιχάτ Ογλού είναι το γεγονός πως σε δύο ματς έχει πετύχει 7 τέρματα όμως με συγκομιδή μόλις ενός βαθμούς καθώς όσο καλή είναι επιθετικά τόσο προβληματική είναι αμυντικά έχοντας δεχτεί παράλληλα στα δύο τελευταία ματς 8 τέρματα, και 13 στις 4 πρώτες αγωνιστικές. Απο την άλλη η ομάδα του Γιώργου Τζαρτάκη που έκανε τρομερή αντεπίθεση αλλά “πληγώθηκε” στο φινάλε έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές και αν δεν είχε το -2 με το οποίο ξεκίνησε θα είχε ακόμα καλύτερο πλασάρισμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Γιώργο Δρακίδη και Γιώργο Χρυσέλη.

ΑΟ ΚΕΝΤΗΤΗ(Μ. Νιχάτ Ογλού): Δομπράκης, Ραμαδάν Ουφούκ,  Αλατζά,  Αλή,  Ρασήτογλου,  Καρά Οσμάν, Μιλαχήμογλου, Ισμέτογλου Ον., Γιουσούφογλου(87′ Σαδουλά), Αχμέτογλου, Τσάκαλος(65′ Μπαϊράμογλου Χ.)

ΑΤΛΑΣ ΣΕΛΙΝΟΥ(Γ. Τζαρτάκης):Πανίδης, Παπάζογλου, Σάββογλου Φ., Παπευαγγέλου Γ., Καλαμάρης Ν., Παπαευαγγέλου Δ., Ντανατσίδης, Αδαμίδης, Ντόκο, Πανόπουλος(50′ Καλαμάρης Ν. του Π., Σάββογλου Β.(46′ Χατζόπουλος)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Share it